Taylor Swift sinemada da rakip tanımadı: Gelmiş geçmiş en yüksek ekim ayı rekoru The Eras Tour'un

Taylor Swift sinemada da rakip tanımadı: Gelmiş geçmiş en yüksek ekim ayı rekoru The Eras Tour'un

Taylor Swift'in dünya turnesini beyazperdede seyirciyle buluşturduğu "Taylor Swift: The Eras Tour" filmi, açılış gününde elde ettiği 39 milyon dolarla, şimdiye kadarki en yüksek ekim ayı açılış hasılatını elde ederek tarihe geçti.

Müzik platformlarında kırdığı dinlenme rekorlarıyla gündemden düşmeyen dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift'in son büyük turnesinin filmi "Taylor Swift: The Eras Tour" da sinema sektöründe dikkat çeken bir rekora imza attı. Açılış gününde 39 milyon dolar kazanan film, şimdiye kadarki en yüksek ekim ayı açılış hasılatını elde etmiş oldu.

Beyazperde'nin aktardığına göre; konser filmi böylece "Venom: Let There Be Carnage" (37.4 milyon dolar), "Halloween" (33 milyon dolar) gibi yapımların önüne geçerken, bu listenin zirvesindeki "Joker"in (39.3 milyon dolar) tahtını ele geçirmeyi küçük bir farkla kaçırdı.

İLK HAFTA SONU HASILATI 96 MİLYON DOLAR

"Taylor Swift: The Eras Tour" hafta sonu hasılatını toplamda 96 milyon dolara yükselterek gişenin zirvesine yerleşirken, vizyon tarihini bu filmle çakışmamak için değiştiren "The Exorcist: Believer" vizyondaki ikinci haftasında kazandığı 11 milyon dolarla ikinci sıraya yerleşti. Böylece, genellikle olumsuz eleştiriler alan filmin ikinci hafta hasılatı %58 oranında düşmüş oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN