Psikolog Esra Ezmeci, gelen iğrenç soruyu takipçileriyle paylaştı! Okuyanlar çileden çıktı!

Psikolog Esra Ezmeci, gelen iğrenç soruyu takipçileriyle paylaştı! Okuyanlar çileden çıktı!

Sosyal medya hesabında hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan Psikolog Esra Ezmeci Kitaplarında verdiği tavsiyelerle biliniyor. Ünlü psikolog Esra Ezmeci, aynı zamanda sosyal medyadan gelen yorumları da yanıtlıyor. Ezmeci, bir kadının iğrenç itirafı ve başka birinin de kocasıyla ilgili sorduğu soruyu takipçileriyle paylaştı. Soruları okuyanlar şoke oldu.

Sosyal medyadan takipçilerine verdiği yanıtlarla sık sık gündeme gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, takipçisinin yazdığı akıl almaz soru ile yeniden gündem oldu.

Esra Ezmeci, kadın takipçilerinin yanı sıra erkek takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı soruları yanıtlıyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen sorular...

Kocamın babasıyla birlikteyim çok yanlış olsa da seviyorum kaçmak istiyoruz.

Böyle bir durum herkese zarar verir. Çocuklarınız varsa hele hayatları çok kötü etkilenir. Bir an önce bu durumu sonlandırın.

esradsffaf.jpg

Kocam parayla yaşlı kadınlarla oluyormuş birini anneannemin arkadaşı diye eve kaldırdı 4 gün.

Bu çok yanlış bir durum. Böyle bir duruma sizi ve evliliğinizi alet etmesi çok kötü bir durum. Mutlaka sert bir tepki göstermeniz gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN