Psikolog Esra Ezmeci'yi çileden çıkartan ahlaksız teklif! Sosyal medyadan paylaştı! Görenlere 'Pes' dedirtti!

Psikolog Esra Ezmeci'yi çileden çıkartan ahlaksız teklif! Sosyal medyadan paylaştı! Görenlere 'Pes' dedirtti!

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle büyük kitleler tarafından tanınan ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye gelen iki soru Ezmeci'yi çileden çıkarttı. Kadınlardan bir tanesi eşinin iğrenç fantezisini söyleyip yardım istedi, diğeri ise eşinin cinsel tercihini açıkladı. Takipçileri Ezmeci'nin paylaşımı sonrası şoke oldu.

Sosyal medyada hatırı sayılır bir takip sayısına sahip olan ünlü psikolog Esra Ezmeci, kendisine danışanlara verdiği tavsiyelerle gündem olamaya devam ediyor.

Kadın takipçilerinin yanı sıra erkek takipçilerinde de gelen itiraf ve sıra dışı sorular hem Esra Ezmeci'yi hem de onu takip edenleri şaşırtıyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen şoke eden itiraflar ve beyin yakan sorulardan birkaçı.

Kocam 3 yıldır kadın sevgilisi 1 yıldır da erkek sevgilisi varmış beni affet diyor ne yapmalıyım?

Burada eşinizin farklı cinsel eğilimleri de olduğu için bu süreçte ilgili başka şeyleri de düşünüp karar vermeniz gerekiyor. Bu sadece aldatma konusu değil farklı durumlar da var. O yüzden iyice düşünüp karar vermeniz gerekiyor.

Eşim başkalarıyla ilişkiye girmemi istiyor. Beni sevmiyor mu?

Bu sapkın fantezisel bir durum olabilir. Asla kabul etmeyin net sınır çizin.

esra.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN