Psikolog Esra Ezmeci, müstehcen soru karşısında küçük dilini yuttu! Verdiği cevap ise herkesi şoke etti!

Psikolog Esra Ezmeci, müstehcen soru karşısında küçük dilini yuttu! Verdiği cevap ise herkesi şoke etti!

Sosyal medyada oldukça popüler olan psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen soruları yanıtlamaya devam ediyor. Bir kadının sorduğu soru ise Ezmeci'yi oldukça şaşırttı.

Tüm Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medyada kendisine yöneltilen sorulara verdiği cevaplarla gündem oluyor.

Esra Ezmeci'ni takipçilerinden gelen itiraflar ve sıra dışı sorular dikkatini çekmeye devam ediyor.Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor. İşte Esra Ezmeci'ye gelen sorular ve ona verilen cevaplar...

Hocam karımla seks yapınca ağlıyor ne yapmam gerekiyor ne önerirsin sizden cevap bekliyorum lütfen...

Bunun birden fazla sebebi olabilir. Sizin bu sebepleri sormanız gerekiyor. Bazı kişiler keyiften sonra görülen rahatlama sonucunda da ağlayabilir.

esrafdgdfh.jpg

Kocamla geceleri 6 kere cinsellik yaşıyoruz. Yorulsam da uyusam da dinlemiyor. Parayla kandırıyor.

Cinsellik iki tarafın da ortak istekleri doğrultusunda güzel bir şey. Bunu hergün belirli bir sayı rutinine koymak işin keyfini kaçırabilir. Siz bu konuda nasıl olursa sizin için daha keyifli olacağını söyleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN