Psikologların gözdesi olan test: Sıra dışı ama tam 12'den vuruyor

Psikologların gözdesi olan test: Sıra dışı ama tam 12'den vuruyor

Size sunduğumuz tüylerden birisini seçin ve kişiliğiniz hakkında ne söylediğini öğrenin. Her insanın kendine has özellikleri ve karakteri vardır. Psikologlar insanları sınıflandırmak için yeni yollar ve kriterler ortaya koyuyor. Birçoğu renk ve şekil teorisine dayanmaktadır ve bu test bir istisna olarak bir tüy görseline dayanıyor.

SEÇİMİNİZ SİZİN İÇİN NE DİYOR?

Size sunduğumuz görseldeki tüylere yakından bakın. Şekillerini, renklerini göz önünde bulundurun ve en çok sevdiğiniz veya kendinizi özdeşleştirdiğiniz tüyü seçin.

tuy.jpg

TÜY 1

Sen yaratıcı bir insansın. Her yerde başarılı olmak için çabalıyorsunuz ve güçlü bir karaktere sahipsiniz.

Sen bir mükemmeliyetçisin, bu yüzden bir şeyler beklediğin gibi gitmediğinde tekdüzelikten sıkılabilirsiniz.

TÜY 2

Yeni çevre ve koşullara kolayca uyum sağlayabiliyorsun. Ayrıca yeni bilgileri çok çabuk öğreniyor ve yeni beceriler ediniyorsunuz ama bunu yalnız yapmayı tercih ediyorsunuz .

Ancak sevdikleriniz her zaman sizi desteklemeye hazır.

TÜY 3

Doğanız gereği bir girişimcisiniz. Tek bir hedefi gerçekleştirmeye çalışıyor olsanız bile, her zaman hareket halinde olmayı ve aynı anda birkaç projeye katılmayı seviyorsunuz.

TÜY 4

Uyum için çekiliyorsunuz. Her zaman başkalarına yardım etmeye çalışırsınız ve etrafınızı sizi seven ve ortak ilgi alanlarınız olan insanlarla çevrelersiniz.

TÜY 5

Bazen başarısızlık korkusuyla yeteneklerinizi küçümseme eğiliminde olsanız da, son derece yaratıcı ve sanatsal yanları olan bir insansınız.

TÜY 6

Sen bağımsız bir insansın. Kimsenin yardımına başvurmadan inanılmaz yüksekliklere ulaşabilir ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Ancak yine de çevrenizdeki insanlarla nasıl dostane ilişkiler kuracağınızı öğrenmekten zarar gelmez.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN