QNB Finansbank emekli promosyonunda zirveye koştu! Emeklilerin cüzdanı parayla dolacak: Rakamlar sil baştan güncellendi

QNB Finansbank emekli promosyonunda zirveye koştu! Emeklilerin cüzdanı parayla dolacak: Rakamlar sil baştan güncellendi

2023 yılıyla beraber maaşlara zam gelirken emekli ve memur maaşlarına zamların ardından gözler emeklilere verilen promosyon ödemeleri çevrildi. QNB Finansbank emekli promosyon ödemeleri güncellendi. İşte detaylar...

Yeni yılda yapılan zamların devamında emekli promosyon ödemeleri merak konusu olurken internet üzerinde sıklıkla araştırılma yapılıyor. EYT düzenlemesi ve memur emekli maaşlarına yapılan zamların devamında bankaların emekli promosyon kampanyaları açıklanmaya başlandı. 3 Ocak 2023 tarihinde TÜİK aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. İşte, Erdoğan tarafından memur ve emekli maaşlarına yapılacak zam oranı duyuruldu.

Memurlarımızın ve emeklilerimizin oranlarına dair milyonlarca kişi beklentinin altında kaldığında ilişkin yorumlar yaparken Cumhurbaşkanı Erdoğan'da rakamlardan razı olmadığını belirtti. Bakanlarla yapılan toplantılar sorasında memur ve emeklilere yüzde 25 zam yapılması yönünde karar verilirken katılım sağlanan memur buluşmasında açıklandı. Buluşmaya giderken oranın yukarı çekilmesi için talimatlar verilirken formüller gündeme gelmeye başladı. Yürütülen çalışmalar sonrasında ise son karar yüzde 30 olarak belirlendi. Ocak ayı maaş artışlarıyla beraber en düşük emekli maaşının 5.500 TL olarak belirlendiği açıklandı.

QNB finansbank promosyon tutarı

QNB FİNANSBANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ

Yılda bir defa memur ve emekli maaşlarına zam haberi yapılırken 2022 yılında yüksek enflasyon rakamlarında kaynaklı temmuz zamları yapıldı. Emekli promosyon ödemeleri açısından bankalar emekli promosyon ödemeleri kapsamında yarışlar başladı. Özel bankaların yanında kamu bankalarının sürecine dahil olurken yarışlar kızıştı. 2 bin TL olan promosyon ödemelerinde yarış kızışırken son durum 10 bin TL olarak belirlendi.

3.499 TL'ye kadar yapılacak olan maaşlara 3 bin TL,

3.500 - 7.499 TL arasındaki emekli maaşlarına 3.500 TL,

7.500 TL ve 9.999 TL aralığında ki emekli maaşlarına 4.500 TL,

10 bin TL ve üzeri emekli maaşlarına verilecek ödemeler ise 5 bin TL olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN