Rapçi Berk Bayındır'ın sevgilisi olay anını anlattı: Düşerken gördüm ama...

Rapçi Berk Bayındır'ın sevgilisi olay anını anlattı: Düşerken gördüm ama...

"Beta" lakabıyla bilinen rapçi Berk Bayındır, yaşadığı rezidansın penceresinden düşerek hayatını kaybetmesinin ardından sevgilisi Simla Ener, ifadesinde olay anını anlattı. Ener, "Balkon demirlerinden sarkarken gördüm, arkasından koştum ama düşerken gördüm" dedi.

Rapçi Berk Bayındır, yaşadığı rezidansın balkonundan düşerek hayatını kaybetmişti. İfadesinde olay anını anlatan Sevgilisi Simla Ener, "Balkon demirlerinden sarkarken gördüm, arkasından koştum ama düşerken gördüm" dedi. Ener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise "Canımdan can koptu" ifadelerini kullandı.

Dün sabah saat 08.00 sıralarında Gültepe Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan lüks bir rezidansta meydana gelen olaya göre "Beta" lakabıyla tanınan 31 yaşındaki rapçi Berk Bayındır, ikamet ettiği rezidansın 8. katındaki dairesinin camından bilinmeyen bir nedenle düşerek hayatını kaybetti. Olay esnasında evde olan Bayındır'ın kız arkadaşı Simla Ener ise yaşananları anlattı.

ARKASINDAN KOŞTUM AMA...

Çevredeki vatandaşların ihbarıyla olay yerine hemen polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Bayındır'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olay yerine güvenlik şeridi çekerek önlem aldı. Olay yeri inceleme ekiplerinin ve savcının incelemelerinin ardından genç rapçinin cenazesi, Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

SnobMagazin'in haberine göre şüpheli ölümün ardından ifade veren rapçinin sevgilisi Ener, "3-4 gündür birlikte kalıyorduk. Sabah uyandığımızda Berk'in olağan dışı hareketleri vardı. Balkona çıktı. Balkon demirlerinden sarkarken gördüm. Arkasından koştum ama düşerken gördüm" dedi.

8-kattan-duserek-olen-rapci-beta-nin-sevgilisi-14899967-3811-m.jpg

CANIMDAN CAN KOPTU

Bayındır'ın feci şekilde can vermesinin ardından Simla Ener'e sosyal medyada tepki yağmaya başladı. Yaşadığı korkunç olaydan dolayı zor günler geçiren Ener, Instagram hesabından yaptığı açıklamada da şunları söyledi:

"Canımdan can koptu. Kötü iddiaları ya da çirkin düşünceleri umursayacak kadar bile halim yok. Sadece Berk'imin sevenleri için yazmak zorunda hissediyorum. Ben çığlığımı sessizce atabiliyorum. Güçlü olmak ve Berk ile birbirimize verdiğimiz sözleri tutmak onun eksik bıraktığı yerden yerine getirmeye çalışmaktan başka derdim yok. Unutulması mümkün olmayan bu olaya şahit oldum diğer yarımın gidişini gördüm."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN