Barış Falay'dan 'Ezel' itirafı: Senaryoyu okumadım bile... 'Eyvah' dedim...

Barış Falay'dan 'Ezel' itirafı: Senaryoyu okumadım bile... 'Eyvah' dedim...

Ezel dizisindeki Kerpeten Ali rolüyle geniş kitlelerce tanınan Barış Falay, diziyle ilgili bir itirafta bulundu. Ezel'in senaryosunu gördüğünde okumadan reddettiğini söyleyen Falay, "Dizi, bana ilk geldiğinde senaryoyu okumadan reddettim, sonra tekrar gelince ayıp olmasın diye okudum. Dedim eyvah… Okuyunca da bu iş tutmazsa bir daha dizi senaryosu okumam dedim" ifadelerini kullandı.

Oyuncu Uğur Aslan'ın sunduğu Afara programının bu haftaki konukları Esra Erol, Barış Falay ve Toygar Işıklı oldu. Programda samimi açıklamalar yapan oyuncu Barış Falay, yıllar önce yayınlanan Ezel dizisiyle ilgili de bir itirafta bulundu.

Türk televizyon tarihinin en çok izlenen dizilerinden Ezel'in fenomen karakteri Kerpeten Ali'ye hayat veren Falay, senaryoyu ilk geldiğinde kabul etmediğini söyledi.

'EYVAH DEDİM'

Projenin ertelenmesiyle yeniden teklif geldiğini ifade eden Falay, "Ezel teklif edildiğinde ben senaryoyu okumadım bile. Teşekkür ederim kalsın, ben almayacağım dedim. Şansa o yıl çekilmedi Ezel. İkinci yıl tekrar teklif edildi. 'Ayıp oluyor' deniyor. Ben de sektörü bilmiyorum. Bir okuyayım ayıp olmasın bari dedim. Okurken Esra (Ronabar) içerideydi, seslendim. Dedim eyvah… O kadar mı iyi dedi. Bu iş tutmazsa bir daha dizi senaryosu okumam dedim" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN