Resimde 6 gizli insan yüzü var! Sadece yüksek IQ'lu insanlar 11 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Resimde 6 gizli insan yüzü var! Sadece yüksek IQ'lu insanlar 11 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Optik illüzyon görsel beceri yarışması: 11 saniyede görüntüdeki 6 gizli yüzü bulabilir misiniz? Şimdi dene!

Optik yanılsamalar, aklımızı kandırmayı amaçlayan görüntülerdir. Popüler kültürde sıklıkla basit zeka testleri olarak kullanılırlar. Optik illüzyonlar, konsantrasyon ve gözlem becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilir. Ayrıca beynimizin nasıl çalıştığını anlamamıza yardımcı olabilirler.

Çalışmalar, optik illüzyonların düzenli olarak uygulanmasının bireylerde uyanıklık düzeyini artırabileceğini, stresi azaltabileceğini ve daha iyi konsantrasyon gücü geliştirebileceğini göstermektedir. Gözlem becerilerinizi hızlı bir şekilde test etmek istiyorsanız, bu optik illüzyon mücadelesini hemen şimdi deneyin!

1-015.jpg

RESİMDEKİ 6 GİZLİ YÜZÜ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan tek renkli tablo, ünlü Ukraynalı ressam Oleg Shupleyak'ın eseridir. Gerçeküstü resimler yaratma konusunda uzmanlaşmıştır. Bu görselde 6 gizli yüz var ve bunları 11 saniye içinde hızlıca tespit etmeniz gerekiyor.

Zamanın şimdi başlıyor! Beyniniz ve göz gücünüz için iyi bir testtir. Resme yakından bakarsanız, altı gizli yüzü görebileceksiniz.

GİZLİ YÜZLERİ BULDUN MU?

Bazı yüzler kolayca tespit edilebilirken, diğerlerinin bulunması zor olabilir. Yüzleri fark ettiniz mi? Eğer öyleyse, kaç tane? Acele edin, zaman geçiyor. Bir ipucu mu arıyorsunuz? Resmi dikkatlice inceleyin, yüzlerin soluk hatlarını görebilirsiniz. Yüzleri şimdi fark ettiniz mi?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Bazılarınızın yüzleri çoktan görmüş olabileceğine inanıyoruz. Tebrikler! Gözlerin bir kartal kadar keskin. Yapamayanlar için. Çözüm için aşağı kaydırın. Altı gizli yüz aşağıdaki gibidir:

2-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN