Resimde gizli bir kartal var! Yalnızca yüksek beyin gücüne sahip olanlar 6 saniyede bulabiliyor!

Resimde gizli bir kartal var! Yalnızca yüksek beyin gücüne sahip olanlar 6 saniyede bulabiliyor!

Bu akıllara durgunluk veren optik illüzyon, sizi bu resimdeki gizli kartalı görmeniz için zorluyor. Bu optik illüzyon, IQ seviyenizi sadece 6 saniyede ortaya çıkaracak! Kartal gözlü insanların sadece %1'i ikinci kartalı görebilir! Bunun gibi optik illüzyonlar, beyninizi alışılmışın dışında düşünmeye ve sınırlarınızı zorlamaya zorlar.

Bu illüzyon, kuşu herkesin görebileceği bir yerde saklamak için tasarlanmıştır, bu nedenle küçük detayları fark etme beceriniz, ikinci kartalı tespit etmek için çok önemlidir. Bu optik illüzyon, IQ seviyenizi sadece 6 saniyede ortaya çıkaracak!

Kartal görüşüne sahip kişilerin sadece %1'i ikinci kartalı görebilir! Bunun gibi optik illüzyonlar, beyninizi alışılmışın dışında düşünmeye ve sınırlarınızı zorlamaya zorlar. Netizenleri şaşkına çeviren, internetteki en hileli illüzyonlardan biriyle zekanızı kanıtlayın.

1-013.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KARTALI BULABİLİR MİSİN?

Burada, karlı dağların optik illüzyon resmine sahibiz. Dağdan aşağı inerken yemyeşil ağaçlar var. Fakat gökyüzünde süzülen bir kartal var.

Ancak iddialar, bu resimde göz önünde fazla gizlenmiş ikinci bir kartal olduğunu söylüyor. Görüyor musun? İnsanların sadece %1 ikinci kartalı 6 saniye içinde görebiliyor! Zamanın şimdi başlıyor!

Bu bilişsel becerilere ek olarak, gizli hayvanların optik illüzyonları da yaratıcılığınızı ve hayal gücünüzü test edebilir.

GİZLİ KARTALI BULDUN MU?

Bazı gizli hayvan illüzyonları diğerlerinden daha zordur, görüntü hakkında eleştirel düşünebilmeniz ve kartala benzeyen herhangi bir şeyi tanımlayabilmeniz gerekir.

Gizli kartalı hala bulamadıysanız cesaretiniz kırılmasın, optik illüzyonlar beynimizi kandırmak için tasarlanmıştır, bu nedenle gizlenmiş bir hayvanı görmenin birkaç saniye sürmesi tamamen normaldir. Resimdeki gizli kartalı bulmayı başardın mı?

OPTİK İLLÜZYON ÇÖZÜMÜ

İkinci kartalı görenleri tebrik ederiz! En keskin kartal benzeri görüşe sahip, yüksek yetenekli insanlar arasında ilk %1'lik dilimdesiniz. Ancak yine de bu optik illüzyonda saklı olan ikinci kartalı arıyorsanız, aşağıdaki cevaba bakın.

2-006.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN