Resimde gördüğünüz ilk şey gizli kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! İşte karakterinizi açığa çıkaran optik illüzyon

Resimde gördüğünüz ilk şey gizli kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor! İşte karakterinizi açığa çıkaran optik illüzyon

Bu optik illüzyon resminde İlk gördüğünüz şey, gizli kişilik özelliklerinizi ortaya çıkarıyor. Tek yapmanız gereken şey resme odaklanın ve gördüğünüz ilk görüntüyü belirleyin.

Optik illüzyonlar, yalnızca gözlem gücünüz ve sağduyunuz aracılığıyla karmaşık bulmacaları ne kadar hızlı çözebileceğinizi belirlemenin eğlenceli bir yolu değil, aynı zamanda kişiliğinizle ilgili gizli özellikleri öğrenmenize de yardımcı olabilir. Bu meydan okumaları arkadaşlarınız veya aile üyelerinizle birlikte yapabilir ve birbiriniz hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Bir optik illüzyon testinin kişiliğinizi belirlemeye nasıl yardımcı olabileceğine gelince, birçok psikoloji uzmanı, algınızın zihninizin nasıl çalıştığı ve nereye eğilimli olduğunuz hakkında çok şey ortaya çıkarabileceğine inanıyor. İşte çok basit ama ilginç bir optik yanılsama kişilik testi. Tek yapmanız gereken önce ne gördüğünüze odaklanmak ve onu not etmek. Hazır mısın? Başlayalım.

1-003.jpg

RESİMDE GÖRDÜĞÜN İLK ŞEY KİŞİLİĞİN HAKKINDA NE SÖYLÜYOR?

Bu resmin iki baskın kısmı var, bir timsah ve bir tekne. Sizin, arkadaşlarınızın ve ailenizin ilk olarak ne gördüğünü not ettikten sonra, aşağıda bu iki sembolün neyi temsil ettiğini öğrenin.

2-003.jpg

İLK ÖNCE BİR TİMSAH GÖRMEK

Tanımladığınız ilk şey bir timsahsa, bu, daha büyük resme odaklanma eğiliminde olduğunuz anlamına gelir. İşin iyi tarafı, bu, yolunuza çıkan her küçük şeyi takıntı haline getirmeden, sıkıntılı zamanları daha hızlı atlatmanıza yardımcı olur. Bununla birlikte, olumsuz tarafı, satır aralarını okuyamadığınız için bazı önemli şeyleri kaçırmanın sonuçlarına katlanmak zorunda kalabilirsiniz. Odak noktanız yok ve genellikle daha az sabrınız var. Bununla birlikte, genellikle soğukkanlısınız, bu da kontrolü ele almanıza yardımcı oluyor, özellikle de diğerleri stres içindeyken.

3.jpg

ÖNCE BİR TEKNE GÖRÜRSEN

İlk fark ettiğiniz şey tekne ise, genel olarak hayata benzersiz bir yaklaşımınız var demektir. Varlıklarının mantığını çözene kadar kurallara göre oynamayı ve gelenekleri takip etmeyi sevmiyorsunuz. Hayattaki küçük şeylere değer veriyorsunuz ve 15 kişi ile yürüyüşe çıkmaktansa, oturma odanızda kapalı olanlarla güzel vakit geçirmeyi tercih ediyorsunuz. Sınırlı bir arkadaş çevren var ama çevrendekiler seni kimsenin anlayamadığı kadar anlıyor.

İNSANLAR NEDEN OPTİK İLLÜZYONLARDA FARKLI ŞEYLER GÖRÜYOR?

Farklı insanlar, beynin görsel alanlarının özelliklerinden dolayı aynı görüntüyü farklı şekilde fark etme veya algılama eğilimindedir, dolayısıyla bilgiyi nasıl alıp işlediklerine bağlı olarak. Bu nedenle, bir görüntüyü nasıl "gördüğünüz" veya "algıladığınız", beyninizin nasıl çalıştığıyla daha çok ilgilidir ve gözlerinizle veya görme duyunuzla daha az ilgilidir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN