Resimdeki çiftçinin gizli karısını 7 saniyede bulanların IQ seviyesi 140'ın üstünde çıkıyor! Şimdi zekanı test et

Resimdeki çiftçinin gizli karısını 7 saniyede bulanların IQ seviyesi 140'ın üstünde çıkıyor! Şimdi zekanı test et

Çiftçinin karısı resimde bir yerlerde saklanıyor. Onu 7 saniyede fark edip bir dahi olduğunu kanıtlayabilir misin?

Optik illüzyonlar, duyularınızı beyninizle birlikte çalışacak şekilde eğitmenin harika bir yoludur. Zihninize zihinsel bir egzersiz yapmak ve onu gençleştirmek için etkili bir yöntemdir.

Eğlenirken kendinize meydan okumak istiyorsanız doğru yere geldiniz. Gizlenmiş kadının bu optik yanılsaması, muhakeme becerilerinizi teste tabi tutacak. Meydan okumaya hazır mısın? Umarız öylesinizdir, çünkü başlamak üzereyiz.

1-005.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KADINI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görüntüden de görebileceğiniz gibi, bir çiftçi sokakta durmuş, bir şey, daha doğrusu birini arıyor. Gerçek şu ki, bu adamın karısı ona bir şaka yapıyor. Adam karısını hiçbir yerde bulamaz ama sen bulabilirsin. Bu yüzden size bu optik yanılsama bulmacasını getirdik.

Çiftçinin karısını verilen sürede görebilir misiniz? Bu görsel bulmacayı çözmek için 7 saniyeniz olacağını tahmin etmişsinizdir. O zaman hazırlan. Senin zamanın şimdi başlıyor.

GİZLİ KADINI BULDUN MU?

Resimdeki adamın gizli karısını gördün mü? Saklanan kadını göremediyseniz size küçük bir ipucu verelim. Optik İllüzyon İpucu: Adamın karısı adamın yakınında bulunabilir. Umarız bu ipucunun yardımıyla gizlenen kadını kolaylıkla tespit edebilirsiniz. Saat ilerliyor ve geri sayım yakında başlayacak. İpucundan yararlanın ve onu hemen fark edeceksiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu çocuklar. Çiftçinin gizli karısını görebildiniz mi? Cevabınız evet ise tebrikler. Sen bir dahisin. Bu optik illüzyon resminin çözümünü görmek için aşağı kaydırın. İşte çiftçinin karısı:

2-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN