Resimdeki farklı portakalı 5 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok! Sadece keskin gözlü insanlar bulabiliyor!

Resimdeki farklı portakalı 5 saniyede bulabilirsen senden zekisi yok! Sadece keskin gözlü insanlar bulabiliyor!

Bu optik yanılsama resminde, portakal grubu arasında farklı bir portakal saklanıyor. Sadece şahin gözlü kişiler farklı portakalı 5 saniyede bulabilir. Yapabilir misin?

Optik illüzyonlar, algınızı zorlayan ve gözlem becerilerinizi test eden akıl almaz görüntülerdir. Gerçek, fizyolojik ve bilişsel olmak üzere üç tür optik yanılsama vardır. Optik illüzyonlar perspektif, renk ve kontrast gibi çeşitli tekniklerle yaratılabilir ve genellikle gerçeklik algımıza meydan okur.

Sadece büyüleyici değiller, aynı zamanda beynimizin görsel bilgileri nasıl işlediğine dair fikir veriyorlar. Optik illüzyonlar ayrıca bilişsel yeteneklerinizi geliştirebilir ve beyninizi yaratıcı düşünmeye teşvik edebilir. Gözlem becerilerinizin ne kadar iyi olduğunu test etmek ister misiniz? O halde şimdi bu mücadeleyi deneyin.

1-001.jpg

RESİMDEKİ FARKLI PORTAKALI BULABİLİR MİSİN?

Resimde bir dizi portakal gösterilmektedir. Başlıktan da anlaşılacağı gibi, resimde farklı olan tek bir portakal var ve tek portakalı 5 saniye içinde bulmanız gerekiyor.

Bu tür optik illüzyon meydan okumaları, gözlem becerilerinizi ve zekanızı test etmenin iyi bir yoludur. Ayrıca zaman geçirmenin ve bilişsel yeteneklerinizi geliştirmenin eğlenceli ve ilgi çekici bir yoludur.

FARKLI PORTAKALI BULDUN MU?

5 saniyede tek bir portakal bulma görevi zor bir görevdir. Yalnızca istisnai gözlem becerilerine sahip olanlar, zaman sınırı içinde farklı olan tek portakalı bulabilir.

Odaklanmak ve detaylara dikkat, farklı olan portakalı başarılı bir şekilde bulmanın anahtarıdır. Bu resimdeki farklı olan tek portakalı buldunuz mu? Acele edin, zaman geçiyor. Aramaya devam edin ve yakında bulabilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız farklı portakalı buldu? Keskin gözlü kullanıcılarımızın çoğunun tuhaf turuncuyu çoktan bulduğuna inanıyoruz. Tebrikler, mükemmel gözlem becerileriniz var. Hala arayanlar aşağıda cevabı bulabilirler. Farklı portakal, görüntünün sol tarafında görülebilir, diğer portakallardan daha koyudur.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN