Resimdeki gizli adamı bulmak neredeyse imkansız! Sherlock Holmes’u bile zorlar! 6 saniyede bulan süper zeki çıkıyor

Resimdeki gizli adamı bulmak neredeyse imkansız! Sherlock Holmes’u bile zorlar! 6 saniyede bulan süper zeki çıkıyor

Hem zihnimi hem de gözlerimi zorlamak istiyorum diyenler bu testte bakmadan geçmesin. Sherlock Holmes'un bile 10 denemede bulduğu bu testi siz 6 saniyede bulabilir misiniz? Eğlenirken zihninizin derinliklerine ulaşabileceğiniz bu testi 6 saniyede tamamlayan süper zeki çıkıyor. İşte zorlayıcı IQ testi…


Hem gözlerin hem de beynin birbiriyle olan uyumunu gözler önüne seren optik illüzyon testleri hem eğlenmek hem de öğrenmek için kullanılıyor. Görsel yanılsamalar olarak bilinen optik illüzyon testleri zihnin en uç noktalarına kadar erişiyor. Konsantrasyon ve dikkat süresinin artması için uygulanabilen bu testler hem çocuklarda hem de yetişkinlerde bilişsel gerilemeyi de önlemektedir. İşte zorlayıcı IQ testi…

SİZİN GÖZLERİNİZ NE KADAR KESKİN?

Siyah ve beyazdan oluşan bu görsel test okuyucunun karşısına bir orman manzarası çıkarıyor. Resimde gördüklerinizi ince ince inceleyerek gizlenmiş gizli adamı 6 saniyede bulmanızı istiyoruz. Görselde her şey tamamken eksik olan o kişi sizce nerede saklanıyor?

optik-illuzyon-test.jpg

Hala bulamadıysanız sakın üzülmeyin eğlenirken aynı zamanda testin sonucunu da öğrenebilirsiniz. Hemen pes etmenize gerek yok görsele bir kez daha baktığınızda gizlenmiş o kişiyi bulmanızda daha kolay olacak.

1…

2…

3…

4…

5…

6…

Süre tamamlandı.

İşte testin cevabı

illuzyon.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN