Resimdeki gizli X harfini bulanlar rekor kırıyor! 5 saniyede bulanların IQ seviyesi 160 çıkıyor!

Resimdeki gizli X harfini bulanlar rekor kırıyor! 5 saniyede bulanların IQ seviyesi 160 çıkıyor!

Bu optik yanılsama resminde, X harfi K'ler dizisi arasında saklanıyor. Sadece dahiler farklı olan tek harfi 5 saniyede bulabilir. Yapabilir misin?

Optik illüzyonlar bilişsel yetenekleri geliştirebilir ve beyni yaratıcı düşünmeye teşvik edebilir. Zihninizi zorlamanın ve problem çözme becerilerinizi geliştirmenin eğlenceli bir yoludur.

Çalışmalar, bu tür beyin zorlayıcı faaliyetlere düzenli olarak katılmanın, yetişkinlerde bilişsel gerileme riskini azaltmaya ve genel beyin işlevini iyileştirmeye yardımcı olabileceğini göstermiştir. İyi bir gözlem yeteneğiniz var mı? Hadi bulalım.

1-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HARFİ BULABİLİR MİSİN?

Resimde bir dizi K harfi gösterilmektedir. Başlıktan da anlaşılacağı üzere görselde bir farklı olan harf var ve tek harfi 5 saniyede bulmanız gerekiyor. Bu optik illüzyon meydan okumaları, gözleminizi ve zekanızı teste tabi tutmanın heyecan verici bir yoludur. Ayrıca bilişsel yeteneklerinizi geliştirirken zaman geçirmenin eğlenceli ve ilgi çekici bir yoludur. Gizli harfi bulabilir misin?

GİZLİ HARFİ GÖRDÜN MÜ?

5 saniyede tek bir harf bulma görevi zor bir iştir. Yalnızca istisnai gözlem becerilerine sahip olanlar, tek harfi zaman sınırı içinde bulabilir. Sabır ve detaylara dikkat, farklı olan tek harfi başarılı bir şekilde bulmanın anahtarıdır. Bu resimdeki tek harfi buldunuz mu? Acele edin, zaman geçiyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Kaçınız tek harfi buldu? Keskin gözlü kullanıcılarımızın çoğunun zaten tek harfi bulduğuna inanıyoruz. Tebrikler. Mükemmel gözlem becerileriniz var. Tek harfin nerede olduğunu mu merak ediyorsunuz? Aşağıdaki cevaba göz atın. Resmin sağ tarafında tek bir X harfi görülebilir, kolay ayırt edilebilmesi için kırmızı bir daire ile işaretlenmiştir.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN