Resimdeki kalp şeklindeki meyveyi 5 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 120 çıkıyor! Yapabilir misin?

Resimdeki kalp şeklindeki meyveyi 5 saniyede bulanların IQ seviyesi en az 120 çıkıyor! Yapabilir misin?

Salkımda tuhaf bir dut var. Kalp şeklindeki meyveyi 5 saniye içinde bularak gözlem becerilerinizi test edin.

Bizi tamamen kandıran o kadar çok şey var ki. Vücudumuzun birincil organları olan beynimizin bazen bize oyunlar oynayabilmesi delice. Gerçekte orada olmayan şeyleri görebilir veya gözümüzün önünde olan bir şeyi gözden kaçırabiliriz.

İşte bu akıl almaz aldatmacanın en iyi örneği: optik illüzyon bulmacaları. Genellikle aklınızı karıştıran çizimlerdir. Araştırmacılar, bu akıllara durgunluk veren bulmacaları çözmenin aslında beyninize mükemmel bir egzersiz sağladığını söylüyor. Bunun ne anlama geldiğini biliyor musun? Tam bir problem çözme ve gözlem ustası olmanıza yardımcı olur. Şimdi, tahmin et ne oldu? Sizin için tam bir yapbozumuz var. Bir meydan okumaya var mısın?

1-012.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ MEYVEYİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki görüntü, birkaç sıra ve sütuna dağılmış farklı renkli kızılcıkları göstermektedir. Biri hariç tüm meyveler meyve şeklindedir. Bu hayali bulmacanın içinde bir yerde kalp şeklinde bir meyve var. Resimdeki kalp şeklindeki meyveyi 5 saniye içinde bulmakla görevlisiniz. Meydan okumaya hazır mısın?

GİZLİ MEYVEYİ BULDUN MU?

Telefonunuzda bir zamanlayıcı ayarlayın ve başlayın. Bu, gözlem becerilerinizi test etmenin harika bir yoludur. Harika gözlem becerilerine sahip kişiler, yalnızca salkımın içindeki tek meyveyi görebilir. Herşey gönlünce olsun. 5 saniyeniz dolduğunda, çözümü görmek için aşağı kaydırın.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki gizli kalp şeklindeki meyveyi bulanları tebrik ederiz. Ancak hala bulamayanlar cevabı öğrenmek için aşağıdaki resmi kontrol edebilir.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN