Reyting rekorlarını alt üst etmişti: Arka Sokaklar'dan müjdeli haber!

Reyting rekorlarını alt üst etmişti: Arka Sokaklar'dan müjdeli haber!

Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak tarihe geçen 'Arka Sokaklar, 18 Kasım'da ekranlara gelen 638. bölümü ile yayın hayatına son vererek hayranlarını üzüntüye boğmuştu. Reyting rekortmeni dizinin yayın tarihi netlik kazandı.

Geçtiğimiz Kasım ayında sürpriz bir kararla yayın hayatına ara veren Türk televizyon tarihinin en uzun süren haftalık dizisi olarak tarihe geçen 'Arka Sokaklar'dan müjdeli haber geldi. Reyting rekorlarını alt üst eden efsane dizinin yayın tarihi belli oldu.

Senaryosu Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul ve Metin Arslan tarafından yazılan, yönetmenliğini Orhan Oğuz'un üstlendiği, başrollerinde ise Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin yer aldığı 'Arka Sokaklar' adlı diziden müjdeli haber geldi. Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak Arka Sokaklar'ın yayın programı netlik kazandı.

Ağustos ayında sete çıkacak dizi son olarak 'Kurtlar Vadisi' adlı dizide 'Muro' karakterine hayat vererek efsaneleşen ve bir süredir ekranlardan uzak olan Mustafa Üstündağı kadrosuna katmış ve Üsüntağ'ın Arka Sokaklar dizisinde kötü adam karakterine hayat vereceği öğrenilmişti.

Arka Sokaklar'ın yeniden Kanal D ekranlarında ve cuma günleri saat 20:00'de izleyiciyle buluşacağı öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN