Reyting sonuçlarında 16 Mart Çarşamba'nın galibi kim oldu! Kuruluş Osman zirvede, Sadakatsiz geri döndü

16 Mart Çarşamba akşamı reyting yarışına geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Kanal D'nin iddialı dizisi Sadakatsiz yeni bölümüyle geri döndü. Sadakatsiz'in en ciddi rakibi ise atv'de Burak Özçivit'in başrolünü oynadığı Kuruluş Osman dizisi. İşte 16 Mart Çarşamba reyting sonuçları....

16 Mart reyting sonuçlarında Kanal D dizisi Sadakatsiz ve atv'de yayınlanan Kuruluş Osman arasında yaşanan sıkı bir rekabete sahne oldu. Reyting sonuçlarında geçen hafta Sadakatsiz'in olmaması Kuruluş Osman'a TOTAL izleyici grubunda birincilik getirmişti. Sıralama birinci Kuruluş Osman, ikinci Survivor All Star, üçüncü ise Selçuk Tepeli ile Ana Haber şeklinde olmuştu.

sadakatsizdizi-274965734-1323954268122517-493876711813252139-n.jpg

SADAKATSİZ GERİ DÖNDÜ

Sadakatsiz dizisi 16 Mart Çarşamba akşamı 'Bir kalp aynı yerden kaç kere kırılır?' mesajıyla yeniden seyircisiyle buluştu. 52. bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisi Asya'nın intikam için yeni adımlar attı. Sadakatsiz dizisinin Çarşamba gecesi en ciddi rakibi atv'de ekrana gelen Kuruluş Osman dizisi.

vlcsnap-2022-03-17-10h48m47s082.png

KURULUŞ OSMAN'DA CASUS İBRAHİM FAKİH RÜZGARI

Başrollerinde Burak Özçivit, Özge Törer ve Yıldız Çağrı Atiksoy'un oynadığı dizi 86. blümüyle ekrana geldi. Kuruluş Osman'da Murat Serezli'nin hayat verdiği casus İbrahim Fakih rüzgarı esti. Dizide Söğüt'e derviş kılığı ile gelen bir örgüt lideri olan casusu canladıran Murat Serezli, performansıyla dizinin izleyicilerinden tam not aldı. Murat Serezli kimdir kaç yaşında gibi sorular arama motorlarında sorulmaya başlandı.

KURULUŞ OSMAN LİDER

16 Mart Çarşamba günü yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı.

reyting-1.jpg

Reyting sıralamasında birinciliği TOTAL, AB ve ABC1 grubu izleyicide atv’de yayınlanan “Kuruluş Osman” aldı.

2. sırada TV8’de ekrana gelen “Survivor All Star”, 3.sırada Kanal D’de izleyiciyle buluşan “Sadakatsiz” yer aldı.

AB'de ise 1.sırada “Kuruluş Osman”, 2.sırada “Survivor All Star” 3.sırada “Sadakatsiz” yer aldı.

ABC1 izleyici grubunda da Kuruluş Osman dizisinin birinciliği devam etti. İkinci Survivor All Star, üçüncü ise Selçuk Tepeli ile Ana Haber oldu. Sadakatsiz dizisi ABC1'de 4. oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN