Ricky Gervais duyurdu! After Life'ın 3. sezonu yolda!

Ricky Gervais duyurdu! After Life'ın 3. sezonu yolda!

İngiliz komedyen ve oyuncu Ricky Gervais, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hayranlarına güzel haberi verdi. Gervais, Netflix dizisi "After Life"ın üçüncü sezonunun yakında geleceğini duyurdu.

Başrolünde, Ricky Gervais'in yer aldığı ilk sezonu Mart 2019, ikinci sezonu Nisan 2020'de yayınlanan ve büyük beğeni toplayan dizinin 3. sezonu yakında Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Haberi takipçileriyle paylaşan, Gervais paylaşımına, '#AfterLife3 yakında geliyor. Şimdiye kadarki en iyi sezon ve söz veriyorum köpek ölmeyecek' notunu düştü.

Öte yandan, Beyazperde'nin haberine göre, 'After Life'ın üçüncü sezon çekimleri geçtiğimiz bahar ayında gerçekleşti. Dizinin senaristi, yönetmeni ve başrol oyuncusu Ricky Gervais'e kadroda eşlik eden oyuncular arasında, Tom Basden, Tony Way, Diane Morgan, Mandeep Dhillon, Kerry Godliman, David Bradley, Ashley Jensen, Paul Kaye ve Penelope Wilton gibi isimler yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN