Rober Hatemo'dan itiraf: İki sene battaniye altında...! Takipçilerini şaşırttı

Rober Hatemo'dan itiraf: İki sene battaniye altında...! Takipçilerini şaşırttı

Bir dönem sağlık sorunları yaşayan Rober Hatemo, yaşadıklarını ilk kez paylaştı. İşte detaylar...

İstanbul'un Maslak semtinde yer alan bir mekanda sahne alan Rober Hatemo, sahne öncesi basın mensuplarına yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetti.

"ANTİDEPRESAN KULLANDIM"

2 yıl önce babası Şahin Hatemo'yu kaybeden 49 yaşındaki şarkıcı, yaşadığı acının ardından sağlık sorunları yaşamaya başladığını açıkladı. Rober Hatemo, "Babamı kaybettikten sonra garip şeyler olmaya başlamıştı. Karnım ağrıyordu, şarkı söyleyemiyordum. 3 profesör ile görüştüm. Hepsi anksiyete olduğunu söyledi. Küçük bir doz antidepresan kullanıyorum, iyi geldi. İlk başta çok zorladı beni bulanık görmeler, terlemeler yaptı. Biraz sıktım dişimi ama alıştım. Bu ilaçları Türkiye'nin yüzde 80'i kullanıyormuş, aşırı şaşırdım" dedi.

"2 YIL BATTANİYE ALTINDA YATTIM"

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, hastalık sürecinde evine kapandığını belirten Rober Hatemo, "2 sene battaniye altında yattım, kimse 'Ne yapıyorsun?' diye aramadı beni. Bağışıklığım o zamanlar çok düştü. Bunu atlatmak için uzun bir süre bekledim. Herkesin başına gelebilir bunlar. Ben kimseye alınmadım, gücenmedim. Kimse yoktu ama yanımda. Sonra düzelince tekrar geldiler. Dostlarım da var tabii ki ama çok az" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN