Sabah programına katılan Şevket Çoruh gıda fiyatlarına isyan etti: "Sanatsal etkinliklere gideceğime..."

'Çakallarla Dans 6' filmiyle hayranlarıyla bir kez daha buluşan ünlü oyuncu Şevket Çoruh, FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Çalar Saat' programına konuk olarak son dönemde gıda fiyatlarında yaşanan artışa tepki gösterdi.

Son olarak geçtiğimiz hafta cuma günü vizyona giren 'Çakallarla Dans 6' filminde rol alarak Kayınço Gökhan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Şevket Çoruh, FOX TV ekranlarında sabah kuşağında izleyiciyle buluşan 'Çalar Saat' programına konuk olarak son dönemde gıda fiyatlarında yaşanan artışa tepki gösterdi.

Çakallarla Dans 6 filminde rol alan oyuncu Şevket Çoruh, filmin yönetmeni Murat Şeker ile birlikte FOX TV'de İlker Karagöz ile Çalar Saat programına konuk oldu. Son dönemde artan gıda fiyatlarına tepki gösteren Şevket Çoruh, "Yarım kilo peynirin 140 lira olduğu yerde mizah yapmak da zorlaşıyor" dedi.

"SANATSAL ETKİNLİKLERE GİDECEĞİME..."

Gelen zamların sanatseverleri de etkilediğini dile getiren Şevket Çoruh, “Sanatsal etkinliklere gideceğime yarım kilo kıyma alır çocuklarıma yediririm diye düşünen çok insan olduğu için bu dönemde yaptığımız işler çok daha kıymetli hale geliyor” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN