Sabancıların veliahtıyla sevgili Hande Erçel oyunculuğu bırakıyor mu? Yeni işiyle herkesin ağzını açık bıraktı

Sabancıların veliahtıyla sevgili Hande Erçel oyunculuğu bırakıyor mu? Yeni işiyle herkesin ağzını açık bıraktı

Son zamanlarda ilişkisi ile sık sık gündemde yer alan Hande Erçel, bu kez tüm sevenlerini derinden sarsan bir iddia ile gündeme geldi. Sabancıların veliahtı Hakan Sabancı ile olan ilişkisi gündemden düşmezken Erçel'in yeni işin herkesin ağzını açık bıraktı. Peki, Hande Erçel oyunculuğu bırakıyor mu? İşte Erçel'in yeni iş hayatı…

Güzelliği ve oyunculuğuyla adından sık sık söz ettiren Hande Erçel, şimdilerde aşk hayatı ile gündemden düşmüyor. Sık sık sektörden ayrılacağı iddiaları gündeme gelirken Erçel'in son hedefi ise iddiaları birazcık daha güçlendirir bir hale geldi. İstanbul'da Restoran açmak için kolları sıvayan Erçel, hayranlarını heyecanlandırdı. Peki, Hande Erçel oyunculuğu bırakıyor mu? İşte Erçel'in yeni iş hayatı…

HANDE ERÇEL'DEN YENİ ATILIM

Birçok farklı projede rol alan Hande Erçel, son olarak Bambaşka Biri dizisinde Burak Deniz ile kamera karşısına geçti. Özel hayatı ile sık sık gündemde yer alan Erçel, Sabancıların veliahtı Hakan Sabancı ile olan aşkıyla da adından söz ettiriyor. Uzun süredir devam eden aşkları dillerden düşmezken Hande Erçel'in yeni kazanç kapısı ise herkesi şaşırttı.

hakan-hande.jpg

ARTIK O DA TİCARET İNSANI

Uzun süredir sessizliğini koruyan Hande Erçel, bir geldi pir geldi. Bomba bir haberle gündeme gelen Erçel, TV10’de yer alan açıklamalar doğrultusunda ticarete atıldığı belirtildi. İstanbul'da bir restoran açacağı belirtilen Hande Erçel, hayranlarını heyecanlandırdı. Sanata ilgisi olan Erçel‘in "Lady" adını verdiği tablosu 110 bin TL'ye satılırken tabloyu, güzel oyuncunun sevgilisi Hakan Sabancı'nın satın aldığı öne sürüldü.

hande-ercel-sergi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN