Sadece üst düzey IQ'ya sahip olanlar resimdeki farklı emojiyi bulabiliyor! 5 saniyede bulabilir misin?

Sadece üst düzey IQ'ya sahip olanlar resimdeki farklı emojiyi bulabiliyor! 5 saniyede bulabilir misin?

Ara ve bul yarışması, gözlem becerilerinizi test etmek için mükemmel bir araçtır. Gözlem becerilerinizin ne kadar keskin olduğunu test etmek ister misiniz? O zaman 5 saniye içinde farklı olan hava durumu simgesini bulun.

Ara ve bul bulmacası, bir resimdeki gizli bir öğeyi belirli bir süre içinde bulma temeline dayanır. Bu bulmacalar hem çocuklar hem de yetişkinler arasında popülerdir ve genellikle ayrıntılara dikkat ve görsel algı gibi bilişsel becerileri geliştirmenin eğlenceli bir yolu olarak kullanılır.

Bu aktivitede size bir resim sunulacak ve önünüzdeki zorluk gizli öğeyi bulmak olacak. Ne kadar ayrıntı odaklı olduğunuzu test etmenin hızlı ve kolay bir yoludur. İyi bir gözlem yeteneğiniz var mı? Şimdi öğrenelim.

kapak-001.jpg

RESİMDEKİ FARKLI EMOJİYİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görsel, bulutlu tahminleri gösteren hava durumu simgelerini gösteriyor. Diğerlerinden farklı tek bir hava durumu emojisi var ve farklı olan tek emojiyi bulmak için 5 saniyeniz var.

Keskin gözlem becerilerine sahip kişiler, zaman sınırı içinde tek hava durumu simgesini tespit edebilecektir. Resme dikkatlice bakın, tüm alanları tarayın ve garip hava simgesini hızlıca tespit edip edemediğinize bakın.

FARKLI EMOJİYİ BULDUN MU?

Resimde 5 saniye içinde fark etmeniz gereken garip bir hava durumu simgesi var. Farklı olan hava durumu simgesini gördünüz mü? Acele edin, zaman hızla ilerliyor.

Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? İşte burada. Farklı hava durumu simgesi görüntünün sağ tarafında değil. Farklı hava durumu simgesini şimdi fark ettiniz mi?

ZEKA BULMACASI CEVABI

Süre doldu. Görüntüdeki tek hava durumu simgesini kaçınız başarıyla fark ettiniz? Şimdiye kadar çoğunuzun farklı olan hava durumu simgesini görmüş olabileceğine inanıyoruz.

Hala arama yapanlar aşağıda sağlanan çözümü kontrol edebilir. farklı hava durumu emojisi görüntünün sol tarafında görülebilir, yedinci sütunda, alttan üçüncü sırada bulunur. Güneşli hava tahminini gösteriyor.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN