Sadece yüksek IQ'lu beyne sahip kişiler resimdeki farklı sayıyı 11 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Sadece yüksek IQ'lu beyne sahip kişiler resimdeki farklı sayıyı 11 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Resimdeki farklı sayıyı bulmak zaman alabilir ama gerçekten becerileri yükseltebilir. Görsel keskinliğinizi ve bilişsel yeteneğinizi test etmek için bu mücadeleye katılın.

Zeka oyunları genellikle matematiksel mantık ve formül yerine yaratıcılık ve gözlem gücü gibi becerileri test eder. Ve sonuç olarak beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirecek, zihinsel çevikliği artıracak ve kısa süreli hafıza problemlerine yardımcı olacaktır. Şimdi resimdeki farklı sayıyı bulmak için becerilerinizi ve yeteneklerinizi kullanın.

1-016.jpg

RESİMDEKİ FARKLI SAYIYI BULABİLİR MİSİN?

Resimde 8 sütun ve 5 satıra bölünmüş toplam 40 6 gösterilmektedir. Ve senin görevin resimdeki farklı rakamı bulmak. Hiçbir ipucunu kaçırmamak için tüm bölümleri gözden geçirin ve hedefinize ulaşmak için mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü ve diğer yetenekler gibi becerilerinizi kullanın.

Zeka oyunları geleneksel olmayan düşünmeye ihtiyaç duyar, ancak aynı zamanda olağanüstü yaratıcılık ve mantıksal akıl yürütme gerektirebilirler. Yukarıdaki görüntünün aksine, resimdeki tek rakamı bulmak için hem niteliksel becerilerinizi hem de görsel netliği kullanmalısınız. Çok basit, tek yapmanız gereken tüm ipuçlarına konsantre olmak için beyin gücünüzü kullanmak.

FARKLI SAYIYI GÖRDÜN MÜ?

Bir beyin jimnastiği, yaratıcı ve mantıklı düşünmeyi gerektiren bir bilmecedir. Düşünme ve karar verme kapasiteniz böylece her girişimde gelişecektir. Zeka oyunu ayrıca daha büyük sorunları çözmeye ve eleştirel sezgiler geliştirmeye yardımcı olacaktır. Unutmayın, amacınız resimdeki tek rakamı bulmak. Kolay değil mi? Ancak yalnızca 11 saniyeniz var.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki farklı sayıyı hala bulmakta zorlanıyorsanız, lütfen aşağıdaki resme bakarak gizli olan tek sayıyı bulun. Cevap: bu sayının şekli diğerlerinden farklıdır.

2-009.jpg

Eğlendiniz mi? Bizi takip ederek bu ilginç zeka oyunlarından daha fazlasını çözmek bilişsel, problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğini geliştirecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN