Sadece yüksek IQ'lu insanlar resimdeki en saf dinozoru bulabilir! Tespit etmek için 10 saniyen var!

Sadece yüksek IQ'lu insanlar resimdeki en saf dinozoru bulabilir! Tespit etmek için 10 saniyen var!

Bu zeka bulmacasında bir dinozor sürüsü var. Sürünün içinde en saf olan dinozoru 10 saniyede bulabilir misin? Bu bulmaca ile görünürlüğünüzü ve bilişsel becerinizi test edin. Zamanınız şimdi başlıyor.

Bu zeka oyunu sayesinde mini beyin egzersizi yapın. Zeka Oyunları, sonunda matematiksel bir denklem değil, yaratıcılık gerektiren bulmacalardır. En önemlisi, zeka oyunları beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin etkili bir yoludur. Bu kadar açıklama yete, artık harekete geçin ve bu resimli yapbozda en saf olan dinozoru bulmaya çalışın. Zamanlayıcı açık.

DİNOZORLARIN ARASINDA EN SAF OLANI BUL

Zeka Oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir nicel yaklaşım da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, sürüdeki aptal Dinozoru bulmanız gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olmasına rağmen, aynı dinozorların ve benzer tonlu bir arka planın kullanılması görevi yorucu hale getiriyor.

Adına sadık bu zeka oyunu sizin için zor görünebilir. Ancak yine de cevabı iki kez denemeden aramayın.

DİNOZORLARIN İÇİNDE EN SAF HANGİSİ?

Bir zeka oyunu, temelde mantık kullanılarak çözülen bir düşünme bilmecesidir. Böylece her denemede düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştireceksiniz. Zeka oyunu ayrıca yeni çözümler bulmaya ve kritik sezgisel gücü artırmaya yardımcı olacaktır.

Buradaki kullanıcıların amacı resimli bulmaca saf dinozoru bulmaktır. Bulmacaya geri dönersek, resimlerdeki tüm nesneler çok parlakken, buradaki saflık sadece küçük bir farktır. Açıkçası, bu, saf olan dinozoru tespit etme görevini zahmetli hale getiriyor.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Görüntü eşit olmayan bir şekilde bölünmüştür ve sürüde yaklaşık 20 dinozor olacaktır. Görevi kolaylaştırmak için görüntüyü hayali çizgilerle bölün. Ve şimdi saf olan dinozoru bulmak için tüm satırları ve sütunları hızla gözden geçirin.

Eğer en saf dinozoru başarıyla tespit ettiyseniz tebrikler. Ancak hala bulamıyorsanız veya kafanız karışıyorsa, 2. sütuna bakın, buradaki dinozor tekerleksiz bir kaykay tahtasının üzerinde kaymaya çalışıyor.

2-004.jpg

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir şekilde kontrol edilmesini gerektiriyordu. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını denemeye devam edin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN