Sağlık ve güzelliğin sırrı bu iki malzemede saklı! Yoğurt ve bal ikilisine mucizevi etkilerine inanamayacaksınız

Sağlık ve güzelliğin sırrı bu iki malzemede saklı! Yoğurt ve bal ikilisine mucizevi etkilerine inanamayacaksınız

Hemen hemen her evde bulunan yoğurt ve bal ikilisinin etkilerini Duyanlar kulaklarına inanamıyor. Sağlıklı yaşam için farklı tarif arayışında olan kişiler için vazgeçilmez bir tarif önerisiyle geliyoruz. Yoğurt, limon ve bal birleşimi ile elde edilen bir karışım ile siz de sağlığınızı koruyabilirsiniz. İşte yoğurt ve bal ikilisinin mucizevi etkisi…

Yoğurt ve bal ikilisini tüketerek hem sağlığımızı hem de cildinize dış etkilerden koruyabilirsiniz. İçerisine ekleyeceğiniz bir miktar limon suyu ile de etkisini iki kat arttırabilirsiniz. Bir kase yoğurt içerisine bir yemek kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı limon suyu ekleyerek elde ettiğiniz karışıma tüketmeniz yeterli olacaktır. Geceleri uyumadan önce elde ettiğiniz karışımı bir kase olarak tüketebilirsiniz. Düzenli tüketilmesi durumunda birçok faydası olduğu bilinen karışımın etkilerini sizlerle paylaşıyoruz. İşte yoğurt ve bal ikilisinin mucizevi etkisi…


SİNDİRİMİ DÜZENLİYOR

Doğal bir antioksidan olarak görülen bal ve limon probiyotik etkisi olan yoğurt ile birleşmesi durumunda sindirim sistemini temizleyen bir etki yaratıyor. Bağırsakların düzenli çalışmasına yardımcı olan bu karışım kabızlık sorunu olan kişilerin de problemlerini ortadan kaldıracak.

bal-yogurt.jpg

BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRİR


Gribal enfeksiyonlara karşı çok sık tüketilen limon ve bal vücudu toksinlerden arındırmaya yardımcı olmaktadır. Bu ikiliye bir de yoğurt eklendiği zaman probiyotik bakteriler sayesinde vücudun bağışıklığı da 2 kat artmaktadır. Düzenli olarak tükettiğiniz Bu karışım grip ve nezle gibi dönemsel hastalıklardan da korunmanızı sağlayacaktır.

guclu-saglikli-kadin.jpg

KEMİK SAĞLIĞI İÇİN DE FAYDALI


Kalsiyumun kemik sağlığı önemli olduğunu bilmeyen yoktur. Yoğurdun içerisinde bulunan kalsiyum kemik sağlığı için önemli bir yere sahiptir. Bununla birlikte içerisinde bal ve limon eklendiğinde kalsiyumun vücuda daha hızlı emildiğini göreceksiniz. Aynı zamanda kemik erimesi kireçlenme gibi problemlerin de çözümü bal, yoğurt ve limondan geçiyor.

buhar-banyosu-cilt-bakimi.jpg

CİLDİ GENÇLEŞTİRİR VE KORUR


Cilt sağlığı için vücudun gerekli besinlere ihtiyacı vardır. Bu besinlerden biri de yoğurt olarak karşımıza çıkarken bal ve limon ile birlikte tüketildiğinde de cilt temizliğini sağladığını göreceksiniz. Yoğurt içerisinde bulunan laktik asit cildin genç kalmasını sağlarken limon içerisindeki C vitamini cilde ölü hücrelerden arındırır. Karışım içerisinde bulunan bal ise cildin elastikiyetini koruyacaktır.

zayiflik.jpg

KİLO VERİRKEN MUTLAKA TÜKETİN


Kilo vermek isteyen kişiler için vazgeçilmez bir tarif olarak görülen bal limon ve yoğurt karışımı düzenli tüketildiğinde sağlıklı bir şekilde kilo verilmesini sağlamaktadır. İçerisinde bulunan probiyotikler sayesinde bağırsakların temizlendiğini fark edeceksiniz. Aynı zamanda sindiriminizi hızlandıran yoğurt kilo vermenizi de kolaylaştırır. Kilo verme aşamada tükettiğiniz Bu karışım ile metabolizmanızı hızlandırabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN