Şahan Gökbakar, Tamer Karadağlı'yı hedef aldı! "Belediye burada hiçbir şey yapmamış"

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, yarın yapılacak yerel seçimler öncesinde Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni hedef alan Tamer Karadağlı'yı hedef alarak Karadağlı'nın açıklamalarını tiye aldı. Gökbakar'ın sözleri sonrasında gözler Karadağlı'ya çevrildi.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, geçtiğimiz aylarda Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’ne atanan ünlü oyuncu Tamer Karadağlı'yı hedef aldı. Gökbakar'ın Karadağlı'yı hedef alan paylaşımı kısa süre içerisinde sosyal medyanın gündemine oturdu.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, yarın yapılacak yerel seçimler öncesinde Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu’nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi’ndeki bakımsızlığa isyan ederek Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni hedef almıştı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, bu paylaşımı üzerinden Karadağlı'yı hedef aldı. Karadağlı'nın açıklamalarını tiye alan Gökbakar, şunları söyledi:

"Merhaba, şu anda kendi evimin, özel mülkümün bahçesinde dolanıyorum. Tamamen bana ait. Ve bakın... Görüyor musunuz şu mermerlerin halini? Kapıya bakar mısınız? Resmen göğüs nahiyeme geliyor. Buraya bir insan nasıl girsin yahu? Biraz daha dolanayım. Bakın devlet müdürüyüm ben, devletin müdürüyüm. Bakar mısınız, görüyor musunuz? Resmen boyasız tahta. Belediye burada hiçbir şey yapmamış. Akıl alır gibi değil. İnsan şaşırıyor ve resmen bunlar karşısında 'babababa' diyesim geliyor"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN