Şahan Gökbakar'dan yeni dizi sürprizi

Şahan Gökbakar'dan yeni dizi sürprizi

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Disney Plus için yeni bir dizi çekmeye hazırlanıyor. 8 bölümden oluşacak dizinin yönetmen koltuğunda Togan Gökbakar oturacak. İsmi henüz belli olmayan dizi Gökbakar'ın sevilen filmi "Celal ile Ceren" ile benzer bir yapım olacak.

Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7'nin ardından marka yüzü olduğu Disney Plus'a bir de dizi çekecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Gökbakar filmin hemen ardından bir de dizi film film hazırlıyor. Henüz ismi netleşmeyen dizi Gökbakar'ın 2013 yapımı "Celal ile Ceren" filmine benzer olacak. Togan Gökbakar'ın yöneteceği dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

DİZİNİN KONUSU NE?

Dizide eğitimli, kültürlü bir kadın olan Ece ile kendisine son derece zıt özelliklere sahip eşi Erdal'ın renkli hayatı esprili bir dille anlatılacak. Çiftin ailesi, mahalle arkadaşları da dizide yer alacak.

Ayrıca magazin programları yorumcuları, ünlü restoranların fenomen sahipleri de bu dizide yer alacak. Çekimlerine yakın zamanda başlanması planlanan dizide Gökbakar'a kimin eşlik edeceği ise henüz bilinmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN