Şahan'dan Yılmaz Özdil'e sert tepki: Kalemini barış için oynat

Şahan'dan Yılmaz Özdil'e sert tepki: Kalemini barış için oynat

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil'in dün kaleme aldığı yazısında Ukrayna Devlet Başkanı Zelenski’nin komedyenlik geçmişine dikkat çekerek “Ukrayna halkı yazık etti Ukrayna'ya” ifadelerine tepki gösterdi. Paylaşımında isim vermeyen Gökbakar, “Köşe yazarı abi, bırak artık şu ‘komedyen, devlet başkani oldu, ülkeye yazık etti!’ söylemelerini. Kalemini insanlık ve barış için oynat” dedi.

Sözcü yazarı Yılmaz Özdil, dün kaleme aldığı yazısında Ukrayna Devlet Başkanı Volodemir Zelenski’nin komedyenlik geçmişine dikkat çekerek “Ukrayna halkı yazık etti Ukrayna'ya” ifadelerini kullandı.

Daha önce Zelenski için destek paylaşımında bulunan Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşmda isim vermeden Yılmaz Özdil’e tepki gösterdi.

“Köşe yazarı abi, bırak artık şu ‘komedyen, devlet başkani oldu, ülkeye yazık etti!’ söylemelerini” diyen Gökbakar, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

""Masum insanlar ölmesin" de. "Özgür bir ülke işgal edilemez" de. Batsın bu kaypak zihniyetiniz" de. "Savaşa Hayır, savaş kötüdür" de. Kalemini insanlık ve barış için oynat."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN