Şahane Hayatım'da dengeler değişecek: Elif geliyor

Şahane Hayatım'da dengeler değişecek: Elif geliyor

Entrika ve heyecan dolu hikayesiyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Şahane Hayatım dizisinin kadrosuna yeni bir isim dahil oluyor. Dizide Elif Kadıoğlu karakterine hayat verecek olan Cemre Gümeli, dizinin 18. bölümünde ekranlarda olacak.

Başrollerinde Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin gibi isimlerin yer aldığı, son haftalarda ise Ece Yüksel ve Cansel Elçin’in de konuk olarak yer aldığı diziye 18. bölümde oyuncu Cemre Gümeli dahil oluyor.

cemre-gumeli.jpg

Seda Akman’ın hayat verdiği Arzu Kadıoğlu’nun okul zamanlarında Şebnem’in en yakın arkadaşı olan kızı ‘Elif Kadıoğlu’ karakteriyle izleyici karşısına çıkacak olan Cemre Gümeli, annesinin kibrinin aksine mütavazi ve akıllı bir kadın olarak Şebnem’in hayatına geri dönecek. Yıllar sonra İstanbul’a dönen ‘Elif Kadıoğlu’nun Şebnem’in hayatındaki dengeleri nasıl değiştireceği ise gizemini koruyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN