Şahane Hayatım'ın Şebnem'i de estetikli güzellerdenmiş... Herkes doğal sanıyordu, eski hali ortaya çıktı

Şahane Hayatım'ın Şebnem'i de estetikli güzellerdenmiş... Herkes doğal sanıyordu, eski hali ortaya çıktı

Son yıllarda yıldızı parlayan oyunculardan olan Hilal Altınbilek, şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım'da rol alıyor. Oyunculuk performansının yanı sıra güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çeken Hilal Altınbilek'i herkes doğa güzel sanıyordu. Ünlü oyuncunun estetiksiz halleri ortaya çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Züleyha karakteri ile büyük çıkış yakalayan Hilal Altınbilek, şimdilerde Fox TV ekranlarında yayınlanan Şahane Hayatım dizisi ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Dizide Şebnem karakterini canlandıran Hilal Altınbilek, izleyicilerden tam not alıyor.

alimf.jpg

Başrollerini Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım dizisi son dönemde sosyal medyada en çok konuşulan yapımlar arasında yerini aldı. Hilal Altınbilek'in hayat verdiği 'Şebnem' karakteri büyük bir kitle tarafından sevilirken, dizide estetikle değişen bir karaktere hayat veren Altınbilek'in eski hali de sosyal medyada gündem oldu.

keim.jpg

ESKİ HALİNİ GÖRENLER İNANAMADI

Sosyal medyada hatırı sayılır bir takipçi sayısına sahip olan Hilal Altınbilek iddialı pozlarını da sık sık hayranlarıyla paylaşıyor. Altınbilek, şimdi de eski fotoğraflarıyla gündem oldu.

hilf.jpg

Hilal Altınbilek'in estetiksiz halini görenler tanıyamadı. Güzel oyuncunun eski halini görenler, 'O da estetikliymiş', 'Doğal güzel sanıyordum', 'Çok değişmiş' gibi yorumlar yaptı.

hh.jpg

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

11 Şubat 1991'de İzmir'de dünyaya gelen Hilal Altınbilek, Kosova kökenli bir ailenin kızı. İlkokul'dan itibaren tiyatroya merak saldı. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okurken oyunculuğa başladı. Bir güzellik yarışmasında ilk 5’e girdi ve fotomodel oldu.

asids.jpg

2009-2010 yılları arasında İstanbul'daki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde, Çağdaş Drama Topluluğu ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini, 2011 yılında FOX'ta yayımlanan Derin Sular adlı günlük dizide yaşadı. Daha sonra, Karagül, Hayatımın Aşkı gibi yapımlarda rol aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN