Sahnede büyük kaza! Ömür Gedik kıpkırmızı oldu, Bir anda bustiyerinin kopçası açılınca...

Sahnede büyük kaza! Ömür Gedik kıpkırmızı oldu, Bir anda bustiyerinin kopçası açılınca...

Ünlü şarkıcı Ömür Gedik, kış sezonunu yoğun bir konser maratonuyla karşıladı. Fakat İstanbul Günay'da verdiği konser sırasında beklenmedik bir kaza yaşandı...

Sevilen sanatçı, İstanbul'daki performansı sırasında büstiyerinin kopçasının kopmasıyla zor anlar yaşadı. O anlar sırasında, kaza sonucunda frikik vermemek adına sahne performansına ara vermek zorunda kaldı.

ÖMÜR GEDİK'TEN AÇIKLAMA: "NAZAR DEĞDİ HERHALDE"

Kısa bir aradan sonra sahneye geri dönen Gedik, yaşadığı talihsiz anla ilgili "En korktuğum şey başıma gelmek üzereydi. Büstiyerim tamamen açılsaydı sahneden ağlayarak inerdim. Nazar çıktı herhalde” şeklinde bir açıklama yaptı.

KONSER DEVAM ETTİ

Yaşanan bu talihsiz olaya rağmen Ömür Gedik, sevilen şarkılarıyla gecenn geri kalanında enerjik bir performans sergiledi ve programını başarılı bir şekilde tamamladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN