Şarkıcı Elif Karlı'nın acı günü

Şarkıcı Elif Karlı'nın acı günü

Tokat cezaevinde tutuklu bulunan ve kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Cengiz Karlı için Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisinde cenaze töreni düzenlendi. Karlı, kılınan ikindi namazının ardından Kurtköy Mezarlığı'nda toprağa verildi. Şarkıcı eşi Elif Karlı, cenazede gözyaşlarına hakim olamadı.

Şarkıcı Elif Karlı'nın eşi Cengiz Karlı, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesinin ardından Ataşehir Mimar Sinan Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.

6 aydır Tokat cezaevinde tutuklu bulunan Karlı'nın cenaze törenine şarkıcılar Alişan, Yeliz, Ferman Toprak, Cengiz Kurtoğlu, Bülent Serttaş'ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

6210972.jpg

Elif Karlı 30 yıllık eşini gözyaşlarıyla uğurladı. Cengiz Karlı, kılınan ikindi namazının ardından Kurtköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

6210978.jpg

"BAŞIMIZ SAĞ OLSUN"

Cenaye katılanlardan Şarkıcı Alişan, "Çok sevdiğim bir ağabeyimdi. İlk sahnemi Cengiz ağabeyin mekanında yapmıştım. O günden beri Elif ablam gibi" dedi. Şarkıcı Yeliz ise "Dünya bir meleğini kaybetti. Hiç ona yakışmayan bir yerde ölümü tattı" diye konuştu.

Cengiz Kurtoğlu da "Ailece çok yakındık. Geride kalanlara sabır diliyorum, başımız sağ olsun" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN