Şarkıcı Sıla'dan İlker Kaleli hakkında şok itiraflar! İlk kez konuştu, 11 aylık evlilikten sonra...

Şarkıcı Sıla'dan İlker Kaleli hakkında şok itiraflar! İlk kez konuştu, 11 aylık evlilikten sonra...

Kariyeri dışında özel hayatındaki gelişmelerle de magazin radarında olmaya devam eden şarkıcı Sıla, 2020 yılının Ocak ayında ünlü şef Hazer Amani ile nikah masasına oturmuştu. 11 ay evli kalan Sıla, geçtiğimiz yılın başlarında Hazer Amani'nden boşanmıştı. Boşanmadan kısa süre sonra yeni aşkı bulmak için yola çıkan şarkıcı, oyuncu İlker Kaleli'ye aşık oldu. Şu sıralar Kaleli'ye aşık olan güzel şarkıcı özel hayatına ilişkin çok dikkat çeken bazı açıklamalarda bulundu. İşte Sıla'nın itirafları...

Ahmet Kural ile mahkemelik olan ve daha sonra ünlü şef Hazer Amani ile bir evlilik yapan şarkıcı Sıla, mutluluğu bir türlü bulamadı ve 11 aylık evliliğini tek celsede bitirdi. Boşandıktan çok kısa bir süre sonra oyuncu İlker Kaleli ile rüya gibi bir aşk yaşayan şarkıcı, duygularını her platformda dile getirmekten çekinmedi.

Geçtiğimiz gün Can Şengün'ün hazırlayıp sunduğu 'Sıkı Fıkı'isimli programa konuk olarak katılan Sıla, bağlanmayle ilgili konuştu ve dikkat çekici ifadeler kullandı.

Sıla'dan İlker Kaleli hakkında şok itiraflar

"İLKER'E ÇOK FAZLA BAĞLANDIM"

Sıla, “Elbette kendimi bağlı hissediyorum” dedi ver İlker'e de çok fazla bağlandığını söyledi. Sıla konuşmasında sahip olunan şeylerin özel olduğunu belirtirken "Onları korumakta fayda var” diye konuştu.

Sıla'dan İlker Kaleli hakkında şok itiraflar

"KENDİMİ ŞARKI YAZARAK İFADE EDERİM"

Müzik sevgisinin de sorulduğu Sıla, "İçten geldiğini düşünüyorum. Çünkü çok küçük yaşlarda başlayan bir şey. Bence içinde olunabilecek bir alan var. Herkes kendini ifade edebiliyor bence ben şarkı yazarak kendimi ifade edebiliyorum. Söz yazmayı çok severim ve sadece şarkıcı-söz yazarı olmak istemiyorum. Bilirsiniz, bir zamanlar sahneye çıkmış herkesi yakan bir yangındır." dedi.

Sıla'dan İlker Kaleli hakkında şok itiraflar

Diğer taraftan; Bir zamanlar ünlü oyuncu İlker Kaleli'ye aşık olan şarkıcı Sıla'nın özel hayatına dair dikkat çekici paylaşımları oldu. İlker Kaleli ile evlenmeyi düşünüp düşünmedikleri sorusuna Sıla, "Birbirimizin hayatında güzel dönemler geçirdik. Böyle çok mutluyuz. İmza gönüllere taşındı! Ünlü şarkıcı yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN