Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil sahnede barıştı!

Seda Sayan ve Mehmet Ali Erbil sahnede barıştı!

Bir süredir Kaçış Sendromu rahatsızlığıyla mücadele eden ve bu nedenle gözlerden uzak kalarak tedavisini tamamlayan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, arasının bozuk olduğu Seda Sayan'ın Kuruçeşme'deki konserine konuk oldu. İkili sahnede aralarındaki buzları eritti.

Yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle ekranlardan uzak kalarak tedavi gören Mehmet Ali Erbil, sağlığına kavuşarak eski günlerine geri döndü. Erbil, eski dostu Seda Sayan'a sürpriz yaparak sahnesine konuk oldu.

ESKİ DOSTLAR BİRBİRİNİ TOPA TUTMUŞTU

Mali, geçtiğimiz aylarda eski dostu Sayan hakkında 'Geçmişi kirli' açıklamasında bulunmuştu. Mali'nin sözlerinden rahatsız olan Seda Sayan ise Erbil'in geçmiş yıllarda evinde çalışan bir kadına cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etmişti. İddiaların gündemi sarsmasının ardından yeni bir açıklama yapan Sayan, konunun 'Cinsel saldırı değil, aldatma' olduğunu ileri sürmüştü.

Bu olayların ardından ikili, barışmak için yeşil ışık yakmış fakat hiç yan yana gelmemişti.

yeryererery.jpg

'PEMBE MUTLUM BENİM'

İlk kez dün gece yan yana gelen ikili, aralarındaki buzları eritti. Mali, sahnede Sayan'ı övgü yağmuruna tuttu. Erbil, sahnede "Her yeri pespembedir. Pembe mutlum benim" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN