Seda Sayan yumurtalıklarını satıyor! Hamilelikten bakın neden vazgeçti?

Seda Sayan yumurtalıklarını satıyor! Hamilelikten bakın neden vazgeçti?

7 ay önce evlenen Seda Sayan hamilelik üzerine ilk kez konuşmuştu. 60 yaşında olan sanatçı yumurtalıklarını dondurduğunu ifade ederek, yeşil ışıl yapmıştı. Sayan'dan yeni bir hamle geldi. Bakın yumurtalıkları için ne dedi? Duyanlar şaşırdı

35 yaşındaki Müzisyen Çağlar Ökten ile Mart ayında evlenen Seda Sayan, hakkında çıkan hamilelik iddialarına açıklık getirdi. TV8 kanalında katıldığı bir yayında yumurtalıklarını dondurduğunu söyleyen Sayan, çok çarpıcı bir açıklama daha yaptı.

30086758-200807127189106-7162417020498083840-n.jpg

SEDA SAYAN'DAN BEBEK AÇIKLAMASI!

7. kez nikah masasına oturan Seda Sayan, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Son gerçekleştirdiği estetik operasyonlara başka birine dönüşen Sayan, yeni haliyle herkesten tam not aldı.

sedasayan.jpg

Yaşına rağmen güzelliğini koruyan Sayan, hakkında hamilelik iddiaları da son günlerde magazince sıkça yer alamaya başladı.

fcye3l2xoamshcj.jpg

YUMURTALIKALRINI SATIŞA ÇIKARACAK

Eşi Çağlar Ökten'in 1 çocuğu olduğu için çocuk istemediğini ifade eden Seda Sayan, yumurtalıklarını dondurduğunu fakat bunları satışa çıkarabileceğini söyledi.

seda.jpg

Sayan, "Yumurtalarımı NFT olarak satışa çıkarabilirim" yorumunda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN