Seda Sayan'la ilgili şok iddialar! Sabahın Sultanı'nın ünlü çifti her şeyi ifşa etti: "Herkes öğrenene kadar devam edeceğiz"

Seda Sayan'la ilgili şok iddialar! Sabahın Sultanı'nın ünlü çifti her şeyi ifşa etti: "Herkes öğrenene kadar devam edeceğiz"

Son dönemde yaptırdığı estetiklerle gündeme gelen Seda Sayan bu kez farklı bir konu ile gündem oldu. Star TV ekranlarında yayınlanan programın fenomen ismi Havvanur ve Murat'tan şok eden açıklamalarda bulundu. Memleketlerine dönmek isteyen çifte, araba sağlanmadığı ve kendilerine verilen sözlerin tutulmadığını ileri sürdüler.

Star TV ekranlarında yayınlanan Sabahların Sultanı'na aile içi sorun yaşayanlar ve ailelerin evlenmelerine müsaade etmediği çiftler başvuruyor. Sunucu Seda Sayan ise çiftlerin aileleriyle aralarını bularak her iki tarafı ortak noktada buluşturuyor. Bu formatta ilerleyen programla ilgili çeşitli iddialar ortaya atıldı.

1-015.jpg

Programın en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Murat ve Havvanur, geçtiğimi sezon evlenmek için Seda Sayan'a başvurmuştu. Aileler arasındaki sorunlar ve çiftin tartışmaları programa damga vurmuştu. Ailelerin bir türlü ikna olmaması, Havvanur ve Murat'ın da bir dargın bir barışık ilerleyen ilişkileri nedeniyle evlilik süreci uzadıkça uzamıştı.

Çiftin aileleri de programa uzun süre katılarak programın vazgeçilmez bir parçasına dönüşmüştü. Havvanur'un bu evliliğe kesinlikle karşı olan babası ise uzun uğraşlar sonucu ikna edilerek canlı yayına katılmıştı. Tüm bu engellere rağmen çift, programda nişan yapılmıştı. Uzun bir sürecin ardından Havvanur ve Murat çifti hamilelik haberini vererek evlilik kararını açıklamışlardı.

2-007.jpg

Düğün, Karaman'da yapılsa da ev kiralayamadıkları için programda kalmayı sürdürdü. Bir süredir ekranlarda yer almayan Murat ve Havvanur'dan Seda Sayan'la ilgili şoke eden iddialar geldi.

"SAHTE NİKAH YAPIYORSUNUZ"

Çift, bir video çekerek, "Herkes öğrenene kadar devam edeceğiz. Susmamız için teklifler yapıyorlar. Sadece bizim susmamız değil. Haydi sustuk diyelim. Sonraki kişilere ne olacak? Mustafa ile Sümeyye kardeşimize. Hayalleriyle oynadınız, umutlarını yıktınız. Çok bir şey istemediler. Kuru bir nikah istediler. Ama yapmadınız, gönderdiniz. Bazı şeyleri bahane ettiniz. Ama orada ne yapıyorsunuz? Caner ile Anastasia'ya sahte nikah yapıyorsunuz oyuncu oldukları halde" ifadelerini kullandılar.

3-003.jpg

"3-5 KURUŞLA SUSACAĞIMI SANIYORLAR"

Açıklamaların devamında "Durmayacağım. Bizi susturmaya çalışıyorlar belli meblağlarla. Aldım, belirli bir meblağ aldım. Ama bana vaatlerin çizgisi bile değil. Havvanur'a yapılan vaatlerin çizgisi bile değil. Bana verdikleri 3-5 kuruşla susacağımı sanıyorlar ama susmam. Kalkıp da kimseyi kandırmasınlar. Ben yandım, siz de yanmayın. O programa başvuru yapacak kişilere sesleniyorum. Arkadaşlar yapmayın, kandırıyorlar. Kışın ortasında beni bu çocukla dışarıya atan... Beni kullanıp kullanıp dışarıya attılar... Beni memlekete gönderecek kadar bir arabaları, 5 kuruş paraları yokmuş demek ki... Benim üstümden milyonlarca para kazanın. Şimdi de beni ortada koyun... Bana bunları yapanın Allah belasını versin. Benim Seda Abla'ya lafım yok, ona hiçbir zaman bir şey demedik." diyerek programı topa tuttular.

5-001.jpg

Öte yandan daha önce de Mustafa ve Sümeyye isimli kişiler benzer iddialar ileri sürmüşlerdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN