Selena dizisinin Yüce Honos'u Kayhan Yıldızoğlu'nun son halini görenler şaşkınlığa uğradı!

Selena dizisinin Yüce Honos'u Kayhan Yıldızoğlu'nun son halini  görenler şaşkınlığa uğradı!

Kayhan Yıldızoğlu, uzun bir süredir ortalıkta görünmeyen ve Yeşilçam'ın usta oyuncularından biri olarak bilinen isimdir. Son zamanlarda TikTok platformunda yayınlanan bir videosuyla yeniden gündeme gelmiştir.

Yeşilçam'ın deneyimli oyuncularından biri olan Kayhan Yıldızoğlu, kariyeri boyunca birçok projede yer alarak tanınmış ve Selena, Akasya Durağı ve Küçük Ağa gibi dizilerdeki performansıyla geniş bir hayran kitlesi kazanmıştır. Ancak son zamanlarda gözlerden uzak bir hayat yaşayan 90 yaşındaki usta oyuncu, TikTok'ta yayınlanan bir videoyla tekrar gündeme geldi.

TİKTOK'TAN PAYLAŞTIĞI VİDEO İLE GÖRÜNTÜLENDİ

selena-nin-yuce-honos-u-kayhan-y-3-gtww.jpg

Oyuncunun son hali, videoda dikkat çekti. Yaşlanmış ve zayıflamış görünen Kayhan Yıldızoğlu, sevenlerine seslendi. Videoyu çeken oyuncunun birçok şeyi hatırladığını söyleyerek, sevenlerini özlediğini ifade etti. Beraber geçirdikleri zevkli anlara artık aynı şekilde sahip olamadıklarını belirten usta oyuncu, sevenlerinin kalbinde olduğunu ve onları unutmadığını dile getirdi.

Kayhan Yıldızoğlu, özellikle dostu Bilge Zobu'nun adını duyunca duygusal anlar yaşadığını belirtti. Tiyatroda yıllarca birlikte çalıştıkları dostlarını da hatırladığını vurguladı. Yaşının ilerlemesine rağmen zihninin hala aktif olduğunu ve herkesi sevgiyle, dostlukla ve iyi niyetle andığını ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN