'Selena' müzikal olarak dönüyor

'Selena' müzikal olarak dönüyor

2000'li yılların fenomen haline gelen dizisi 'Selena' ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Yerli Fantastik dizilerde ilk akla gelen yapım olan Selena'nın müzikal olarak sahneye uyarlanması için hazırlıklar başladı. Müzikalde başrol oynaması için Sinem Kobal'a teklif götürüldü.

2006 ve 2009 yılları arasında televizyon dünyasına fırtına gibi esen 'Selena' dizisi kısa sürede fenomen olarak en sevilen fantastik diziler listesinin başında yer almıştı. Süreç Film imzalı dizinin başrolü olan Sinem Kobal'a Gökhan Keser, Cansu Demirci, Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Sinan Çalışkanoğlu ve Zuhal Topal eşlik etmişti.

selena-2.jpg

Sinem Kobal'ın kariyerinde önemli bir yere sahip olan dizi hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Birsen Altuntaş'ın aktardığı kulis bilgilerine göre; dizinin sahneye müzikal olarak uyarlanması için hazırlıklar başladı. Dizide Selena'yı canlandıran Sinem Kobal'a ise müzikalde başrolü oynaması için teklif götürüldüğü iddia edildi.

selena-3.jpg

Gözler Sinem Kobal'a çevrilmişken, ünlü oyuncunun müzikal oyun için teklife ne cevap vereceği ise merak ediliyor.

selena.jpg

DİZİNİN KONUSU

Toplamda 104 bölüm süren dizinin konusu: Selin, Leyla ve Nazlı, anne ve babalarını bir trafik kazasında kaybederler ve hayatları alt üst olur. Üç küçük kız annelerinden kalan üç beş parça eşya ve bir sandık dolusu hatıra defteri ile birlikte amcalarının yanına yerleşirler. Amcanın huysuz eşi Aslı ve Aslı'nın önceki evliliğinden olan kızı Kıvılcım, üç küçük kızı evde istememektedir. Üç öksüz kıza akıllara gelmedik eziyetler yaparlar. Üstelik bu eziyet okulda da müdür Fitnat Hanım ve küçük zengin şımarıklar tarafından da sürdürülmektedir.

selena-4.jpg

Selin, Leyla ve Nazlı Dünyada yapayalnız kaldıklarını düşünürler evrenin kaderini değiştirecek sırra sahip olduklarını bilemeden. Çünkü Selena onların yanında olacaktır… Ütopya gezegenindeki adalet divanında evrenin iyilik ve kötülük savaşındaki son durak tartışılmaktadır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN