Sen insan olamazsın! Canlı yayında gözaltına alındı... Sapık Sinan'ın son vukuatı mide bulandırdı...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damga vuran ve hafta başından beri tüm Türkiye'nin dikkatle izlediği Sapık Sinan olayında sıcak gelişmeler peş peşe geldi. Köyde bulunan tüm yaşlı kadınlara cinsel içerikli mesajlar atan Sinan Sardoğan, canlı yayında göz altına alındı. Alın nedeni herkesin midesini bulandırdı. Bir insan bu kadar pislik olamaz. Bakın Sapık Sinan neyden dolayı tutuklanmış?

Hafta başından beri tüm Türkiye'nin dört gözle izlediği Sapık Sinan olayında düğümler çözüldü. Köyde bulunan tüm kadınlara cinsel mesajlar atarak rahatsız eden Sinan Sardoğan'ın hakkında 23 adli işlem bulunduğu ortaya çıkmıştı. Yaptıklarını he fırsatta inkar eden Sinan, Müge Anlı'yı çıldırtmış herkesin ağzını açık bırakmıştı. Yaşanan son gelişme sonrası Sapık Sinan canlı yayında gözaltına alındı. Nedeni ise mide bulandırdı. Sen insan olmazsın!

MÜGE ANLI'NIN BACAKLARINA BAKMIŞTI

Arife Gökçe olayı Müge Anlı ile Tatlı Sert programına damga vurmuştu. Baş şüpheli olan Sinan Sardoğan'ın köyde bulunan tüm yaşlı kadınlara cinsel mesajlar gönderdiği ortaya çıkmıştı. Sapık Sinan bunla da kalmayıp canlı yayında Müge Anlı'nın bacaklarına bakmıştı. Sinirden çıldıran Müge Anlı'nın "Bacaklarıma bakma, kafanı yararım" diyerek tepki gösterdiği Sardoğan, gözaltına alındı.

fgbgfbgf-1.jpg

CANLI YAYINDA GÖZ ALTINA ALINDI! SEN İNSAN OLMAZSIN

Hakkında birçok iddia ortaya atılan Sinan Sardoğan, sonunda yakayı ele verdi. Hakkında 23 adli işlem kaydı bulunan Sapık Sinan, çocuğa cinsel istismar iddiasıyla gözaltına alındı. Canlı yayında ekipler tarafından ters kelepçe ile götürülen Sinan, muhabirlerin "Arife Gökçe'ye ne oldu?" sorusuna "Bilmiyorum" cevabını verirken gözaltına alındığı için de korktuğunu söyledi.

b455.jpg

MÜGE ANLI'YI AZARLAMIŞTI

Müge Anlı'nın karşısında sergilediği rahat tavırlarla herkesi çileden çıkartan Sinan, geçtiğimiz günlerde de Müge Anlı'yı azarlamıştı. Anlı'nın tepkilerine sinirlenen Sardoğan, "Sinirlenirsen sinirlen ne yapacaksın? Bak Müge Hanım adamı sinirlendirme. Geçen 'beyninden kan getireceğim' diyordun niye getirmedin. Hadi getir" diyerek tepki göstermişti. Anlı ve Sinan Bey'in tartıştığı anlarda ise canlı yayındaki ses kısıldı.

dfvdfvd-1.jpg

"SENİN KAFANI YARARIM"

Öte yandan Sinan Sardoğan, önceki günkü yayında Müge Anlı'nın bacaklarına bakarken yakalanmıştı. O anları fark eden Anlı, "Benim de bacaklarıma bakma. Sana bir uçarım buradan. Yararım senin beynini" demişti. Sinan Sardoğan ise "Ben senin bacaklarına mı bakıyorum" diyerek kendini savunmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN