Sercan Yıldırım'dan Ronaldinho'ya Bursaspor göndermesi: Aramızda şöyle bir fark var...

Sercan Yıldırım'dan Ronaldinho'ya Bursaspor göndermesi: Aramızda şöyle bir fark var...

Survivor All Star 2024'te Ronaldinho rüzgarı esti. Ronaldinho, eski futbolcu Sercan Yıldırım ile ayak voleybolunda karşı karşıya geldi. Sercan Yıldırım, "Aramızda şöyle bir fark var." diyerek Ronaldinho'ya 'Bursaspor' göndermesi yaptı.

Survivor All Star 2024'e konuk olarak katılan başarılı futbolcu Ronaldinho, ekrandaki sempatik tavırları ve yetenekleriyle izleyicileri kendine hayran bıraktı. Survivor'da olduğundan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Ronaldinho, ayak voleybolunda mücadele etti.

Ronaldinho ve Acun Ilıcalı'nın takımı, Sercan Yıldırım ve Yasin Obuz ikilisine karşı oynayarak izleyenlere eğlenceli anlar yaşattılar.

Ronaldinho ve Acun Ilıcalı'nın takımı maçı 3-0 kazandı.

Sercan Yıldırım ise Ronaldinho'ya 'Bursaspor' göndermesi yaparak, "Ronaldinho ile aramızda şöyle bir fark var; o Anadolu takımını şampiyon yapmadı. Barcelona’da şampiyon olmak kolay." ifadelerini kullandı. Yıldırım'ın yorumu tebessümle karşılandı.

Sercan Yıldırım, 2009-2010 sezonunda Bursaspor ile şampiyonluk yaşamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN