Serdar Ortaç'a haciz şoku: Evini kaybetti

Serdar Ortaç'a haciz şoku: Evini kaybetti

Kumar zaafı olan şarkıcı Şarkıcı Serdar Ortaç, evine haciz konulduğunu açıkladı. Ortaç, "Sarıyer Belediyesi'ne 25 bin lira, eski eşim Chloe‘ye 600 bin lira borcum var" diyerek eski eşi Chloe Loughnan'ın kendisine dava açtığını belirten Ortaç "artık ne ise ödeyeceğiz" dedi. Ortaç'ın kumar tutkusu nedeniyle şarkılarının telif haklarını da sattığı iddia edilmişti.

Sevgilisi Seçil Gür ile ayrıldıklarını söyleyen Serdar Ortaç eski eşi Chloe Loughnan'ın da kendisine dava açtığı yönünde çıkan haberlere, “Eskiden sorun yaratmıyordu. Ama demek ki o da değişti. Eve haciz koydurdu. Artık parası neyse ödeyeceğiz. Chloe'nın parası bende kalmaz" dedi.

serdar-ortac-ev-haciz.jpg

SERDAR ORTAÇ: KUMARDA ÇOK PARA KAYBETTİM

Ortaç, yakın dostu Mehmet Ali Erbil’in “Bütün telif haklarını sattı. Hayatının garantisiydi, emekli maaşıydı. Evinde kumar oynamak için sattı! Şimdi şarkıları nerede çalınsa, parası o sattığı adama gidiyor” sözlerinin hatırlatılması üzerine, “Onu parasızlıktan satmadım. 5 sene önce bestelerimin teliflerini takip etsin diye verdim. Kumar konusunda ise haklı. Kumarda çok para kaybettim" dedikten sonra evinin yolunu tuttu.

haciz-karari.jpg

Bebek'te görüntülenen Serdar Ortaç gaztecilere yaptığı açıklamada Sarıyer Belediyesi'ne 25 bin lira, eski eşim Chloe‘ye 600 bin lira borcum var. Sağlık olsun, ödeyeceğiz" diyerek sitem etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN