Seren, Bircan ve Arto'ya savaş açtı! Kovdurmak için bakın ne yaptı?

Seren, Bircan ve Arto'ya savaş açtı! Kovdurmak için bakın ne yaptı?

Söylemezsem Olmaz programında kriz gittikçe büyümeye başladı. Bircan Bali ile Seren Serengil arasında yaşanan tartışma sonrası Serengil'in çenesi tutulmuş ve hastanelik olmuştu. Kavgaya programın diğer yorumcusu Arto da katıldı. Serengil'e oyuncu diyen Arto'ya ünlü youmcu bakın ne yaptı?

Amerika dönüşü Söylemezsem Olmaz programına başlayan Seren Serengil, beklemediği bir hareketle karşılaştı. Bircan Bali ile tartışmaya giren Serengil, hastanelik olmuştu. Tekrardan ekranlara dönen Seren Serengil'in öfkesi bitmedi. Önce Bircan Bali şimdi de Arto'yu sildi. Bakın sosyal medya hesabından ne yayınlandı?

serenserengil.jpg

SEREN, ARTO VE BİRCAN'A SAVAŞ AÇTI

İddialara göre program yapımcısıyla arası iyi olan Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'nun gitmesi için elinden gelen her şeyi yapıyor. 1 hafta raporlu olduğu halde ortamı Bircan Bali'ye bırakmak istemeyen Seren Serengil hasteneden çıktığı gibi soluğu programda almıştı.

arto.jpg

İKİSİNİ DE SİLDİ

Sosyal medya hesabından Bircan Bali'ye her seferinde laf sokan Seren Serengil bu kez açık açık Bircan Bali'yi tamamen sildiğini duyurdu

sren.jpg

. Serengil, kendisine oyuncu iması yapan Arto içinde çarpıcı bir paylaşım yaptı. Arto'yu da silen ünlü yorumcu adeta 2'liye savaş açtı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN