Seren, Müge Anlı'ya rakip geliyor! Kimse bunu beklemiyordu "Dedikodu yerine dert dinleyecek"

Seren, Müge Anlı'ya rakip geliyor! Kimse bunu beklemiyordu "Dedikodu yerine dert dinleyecek"

Söylemezsem Olmaz programından kötü bir şekilde ayrılan Seren Serengil'in hangi kanalda başlayacağı merak konusu olurken, ünlü sunucudan şaşırtan bir paylaşım geldi. O paylaşımı görenler "Müge Anlı'ya rakip olacak" yorumları yaptı.

Son dönemlerde magazin gündeminden düşmeyen Seren Serengil, Beyaz TV'den ayrıldıktan sonra sosyal medyadan zehir zemberek paylaşımlar yaptı. Bircan Bali ve Arto ile düşman kesilen Seren'in hangi formatla geleceği merak konusuydu. Ünlü sunucudan bomba bir paylaşım geldi. Magazini bırakan Seren artık dert dinleyecek...

serengill.jpg

SEREN'DEN YENİ FORMAT! ARTIK DEDİKODU DEĞİL DERT DİNLEYECEK

Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan ve yaşadığı mobingden dolayı ayrılan Seren Serengil, sosyal medya üzerinden yeni bir formata başlayacak. Magazin yerine sosyal konuları ele alacak olan Serengil, Pazar günü başlayacak.

beyaz.jpg

MAGAZİNİ BIRAKTI

Bircan Bali ve Arto ile arkadaşlığını bitiren ünlü yorumcu artık magazin yapmayacak. Serengil'in paylaşımı sonrası "Müge'ye rakip olacak" yorumları yapıldı.

serengil.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN