Seren Serengil teröristin fotoğrafını paylaşarak isyan etti: Biz TC vatandaşı olarak...

Seren Serengil teröristin fotoğrafını paylaşarak isyan etti: Biz TC vatandaşı olarak...

Taksim'deki terör saldırısının detayları ortaya çıkarken siyasilerden ve ünlülerden tepki gelmeye devam ediyor. Emniyet'in kimliğini açıkladığı fail Suriye uyruklu Ahlam Albashir, PKK tarafından özel olarak yetiştirildiğini itiraf etti. Teröristin fotoğrafını sosyal medyadan paylaşan Seren Serengil isyan etti.

Suriye uyruklu Ahlam Albashir, dün akşam 16.20 sularında İstiklal Caddesi'ni kana buladı, 3 aileden 6 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Bombayı Taksim'de bir banka bırakıp kaçan terörist gece saatlerinde Küçükçekmece'de yakalandı. Emniyet güçleri, teröristin kimliğini ve fotoğraflarını basınla paylaştı.

Sunucu Seren Serengil de PKK tarafından özel olarak yetiştirildiğini itiraf eden teröristin fotoğrafını paylaşarak isyan etti.

basliksiz-1.jpg

"BİZ TC VATANDAŞI OLARAK TÜRKİYE'YE GİRERKEN..."

Serengil, Instagram hesabından yaptığı paylaşımında "Biz TC vatandaşı olarak Türkiye'ye girerken ve çıkarken aranıyoruz. Biz bu Suriyelileri istemiyoruz bu ülkede ya. Bak başımıza ne geldi hepsi sınır dışı edilsin. Bunlara cezaevi beş yıldızlı otel olur" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN