Serenay Sarıkaya Show TV’den Netflix’e transfer oldu! Selena'ya eşlik edecek ilk başrol belli oldu! Kıvanç’tan sonra…

Serenay Sarıkaya Show TV’den Netflix’e transfer oldu! Selena'ya eşlik edecek ilk başrol belli oldu! Kıvanç’tan sonra…

Aile dizisi ile ekranları kasıp kavuran Serenay Sarıkaya yeni projesi için müjdeyi verdi. Dijital platformda yayınlanacak olan 'Kimler Geldi, Kimler Geçti' dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Romantik komedi dizisi ile ekranlara gelecek olan Serenay Sarıkaya'ya takipçilerini heyecanlandırdı. İşte Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi…

Son zamanların en başarılı kadın oyuncuları arasında adını yazdıran Serenay Sarıkaya Show TV'de ekrana gelen Aile dizisi ile ekranları kasıp kavuruyor. Partneri Kıvanç Tatlıtuğ ile inanılmaz bir uyum yakalayan Sarıkaya, sezon finalinin ardından yeni bir proje ile izleyicilerin karşısına çıkacak. Kısa bir dinlenme sürecinin ardından setlere yeniden dönecek olan ünlü oyuncu Ay Yapım imzalı "Kimler Geldi, Kimler Geçti" dizisiyle Netflix platformunda yer alacak. İşte Serenay Sarıkaya'nın yeni dizisi…

SERENAY'IN YENİ PROJESİ

Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda Serenay Sarıkaya'nın Ece Yörenç imzalı bir projede yer alacağı belirtildi.Dizide hukuk firması çalışanı Leyla karakterini hayat verecek olan Serenay Sarıkaya, yeniden izleyici ile buluşacak. Şahmaran dizisinde yönetmen koltuğunda oturan Bertan Başaran "Kimler Geldi, Kimler Geçti" dizisinde de yönetmen koltuğunda yer alacak. Günümüzdeki ilişkilerin sorgulanmasını romantik komedi tarzında anlatan dizi hem eğlendirecek hem de bilgilendirecek.

serenay.jpg
Dizinin oyuncu kadrosu merak edilirken Serenay Sarıkaya'ya Metin Akdülger'in eşlik edeceği belirtildi. Ömer, Sarp ve Cem karakterlerinden oluşan 3 erkek başrol oyuncunun yer alacağı dizide ilk anlaşmaya varılan isim ise Metin Akdülger oldu. Disney Plus ekranlarında yayınlanan Dünya ile Benim Aramda dizisinde Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy ile başrol oynayan Metin Akdülger "Kimler Geldi, Kimler Geçti" dizisinde de başrol olarak ekranlarda yer alacak.

serenay-metin.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN