Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den beklenen paylaşım: Aşklarını ilan ettiler!

Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den beklenen paylaşım: Aşklarını ilan ettiler!

Uzun süredir birlikteliklerini saklayan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen'den beklenen paylaşım geldi. Evirgen, sosyal medya hesabından Sarıkaya ile çekildiği bir fotoğrafı paylaşarak "Happy birthday bitanem..." sözleriyle aşkını ilan etti.

İlişkilerini gözlerden uzakta yaşayan Serenay Sarıkaya ve Umut Evirgen, iki hafta önce Yunanistan'daki Mikanos adasında kameralar tarafından görüntülenmişti.

Her seferinde arkadaş olduklarını söyleyen sevgililerden Umut Evirgen, son paylaşımıyla aşkını ilan etti. Evirgen, Serenay Sarıkaya'nın doğum gününü Instagram'da birlikte oldukları fotoğrafı paylaşarak kutladı.

sss.png

30 yaşına giren sevgilisi Serenay Sarıkaya ile olan fotoğrafını paylaşan Umut Evirgen, bu paylaşımının altına da "happy birthday bitanem" notunu düşerek kalp emojisi de koymayı ihmal etmedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN