Seren'den sonra Arto da paket oldu! Yerine öyle bir isim oturdu ki... "Reytingler tavan"

Seren'den sonra Arto da paket oldu! Yerine öyle bir isim oturdu ki... "Reytingler tavan"

Söylemezsem Olmaz programından ayrılan Seren Serengil, sonrasında izlemeleri düşen programda bu kez Arto Dalga ayrıldı. İddialara göre Bircan Bali ile arasına kara kedi girdi ve Arto programdan gönderildi. Arto'dan ise olay bir paylaşım geldi. Görenler "Seren'in ahı tuttu" yorumları yaptı.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programı magazin haberlerinin yanı sıra yorumcularının kavgalarıyla da gündemden düşmüyor. Bircan Bali ile Seren Serengil arasında yaşanan mobing kavgası sonrası Serengil'in işine son verilmişti. Yakın dostu Arto'da Bircan Bali'ye destek vermişti. Uzun süredir programda görülmeyen Arto'nun da işine son verildiği iddia edildi.

arto.jpg

SEREN'DEN SONRA ARTO'DA GİTTİ

‘Biraz uzaklaşmak iyi gelecek’ tarzında paylaşımlarda bulunan Arto Dalga’nın programdan kovulduğu ortaya çıktı. Deprem döneminde Amerika'ya giden ve tatil yapan Arto Dalga, bir daha ekranlara dönemedi. Yerine ise farklı isimler gelmişti. İşin gerçeği ise kısa sürede ortaya çıktı.

seren.jpg

ÖYLE BİR PAYLAŞIM YAPTI Kİ...

Programdan gönderildiği ortaya çıkan Arto, sosyal medya hesabından olay bir paylaşım yaptı. Paylaşımı Bircan Bali'ye yaptığı söyleniyor.

omurga.jpg

Sosyal medya kullanıcıları ise Arto'nun o paylaşımı için "Seren Serengil'in ahı tuttu, benim için seni programda tutuyorlar demişti, Seren gider gitmez gönderdiler" yorumunda bulundu.

soylemezemolmaz.jpg

ARTO'NUN YERİNE O İSİM GELDİ

Program Arto'nun yerine Pınar Eliçe'nin geldiği görüldü.

pinar.jpeg

Programda kalması için kendisine destek olmayan Bircan Bali ile arasını da açan Arto program başlar başlamaz herkesi şok edecek bir paylaşım yaptı. Bu sözler Bircan Bali'ye mi merak ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN