Seren'i özür dilemek de kurtarmadı! Bir darbe de Beyaz TV'den

Seren'i özür dilemek de kurtarmadı! Bir darbe de Beyaz TV'den

Bircan Bali olan tartışması sonrası hastanelik olan Seren Serengil, daha sonra Arto'dan bir darbe yemişti. Bunların üzerine programın yapımcısı Bilal Özbilge'den de Seren'e bir hamle geldi. Canlı yayında özür diletti

Ünlülerin Avukatı Feyza Altun ve Seren Serengil arasında geçen telefon konuşmasında Söylemezsem Olmaz yapımcısı Bilal Özbilge'nin yasaklı madde kullandığı iddia edilmişti. Serengil, tüm detayları canlı yayında açıkladı. Bununla da yetinmedi özür diledi.

s.jpg

YAPIMCI ÖZÜR DİLETTİRDİ

Canlı yayında açıklama yapan Seren Serengil ifadelerinden dolayı patronu Bilal Özbilge'den özür dileyip "Kendimde değildim, özür dilerim" dedi. Seren Serengil"in canlı yayında kekelediğini görenler "Zorla özür diletmişler" yorumunda bulundu.

i.jpg

PROGRAMDAN GÖNDERİLECEK Mİ?

İddialara göre Seren Serengil'in kendisi hakkında söylediklerini duyan yapımcı Özbilge Serengil'in programı bırakması için elinden gelen her şeyi yapıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN