Seren'in intikamı fena oldu! Bircan ve Arto'yu milyonlara rezil etti "Kimse takmamış"

Seren'in intikamı fena oldu! Bircan ve Arto'yu milyonlara rezil etti "Kimse takmamış"

Söylemezsem Olmaz programının yorumcuları Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali arasında gerginlik devam ediyor. Bir ödül töreninde ödül alan programlar için davet edilen 3'lü arasında protokol sorunu yaşandı. Bakın Arto ve Bircan Bali nasıl rezil oldu?

Canlı yayında tartışan Seren Serengil-Bircan Bali, ödül töreninde de gerginlikleri kameralara yansıdı. Serengil, tartışma sonrası hastanelik olmuştu. Bir ödül töreninde bir araya gelen Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto arasında oturma krizi yaşandı. Seren Serengil protokolde otururken Bircan ve Arto ise arka sıralarda yer aldı. O anlar ise kameralara yansıdı.

bircanseren.jpg

3'LÜ ARASINDA GERGİNLİK

Altın Palmiye Töreni'nde ödül alanlar arasında yer alan Söylemezsem Olmaz programı sunucuları Bircan Bali, Seren Serengil ve Arto Dalga arasında yaşanan gerginlik dikkat çekti.

arto.jpg

ARTO VE BİRCAN ARKALARDA KALDI

Geceyi arka sıralardan izleyen Bali ve Arto, Serengil'in protokolde oturduğunu görünce görevlilerle konuşarak kendilerini ön sıraya aldırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN